Många medvetna konsumenter vill äta protein- och fiberrik pasta och väljer bönpasta framför andra alte...Read more
Pressmeddelanden & Nyheter
Nyheter
December 2016
I år kan kunder i hela landet för första gången äta lutfisk på långa med MSC-märkning. Coop har tre sor...Read more
I år fyller Coops ekologiska varumärke Änglamark 25 år. I jubileumstexten ”Änglamark 25 år – Här är vå...Read more
Nu tar Coop fram ytterligare fem nya smaker på barnmat i det egna varumärket Änglamark. Bland nyheterna fi...Read more
November 2016
Nu finns ekologisk och KRAV-märkt glögg från Änglamark på Coop. Den nya glöggen från Änglamark har tydli...Read more
Den uppskattade Änglamarkglassen kommer nu i två nya premiumsmaker, och de smakar jul. Det är glöggrippelglass och pepparkaksglass, som passar perfekt till glöggminglet.Read more
Coop inleder ett samarbete med TheFork, Europas största bordsbokningssajt, som innebär att Coops medlemmar får möjligheten använda poäng för att njuta av ett restaurangbesök med 50 procents rabatt på en utvald tvårätters meny. Read more
October 2016
I Testfaktas test av ostar hamnade Coops lagrade Präst på andra plats. Osten fick det goda resultatet för dess konsistens och ”mycket utvecklade smak”.Read more
Lagom till höstkylan finns nu fyra färska soppor från Coop Eko i Coops butiker. Sopporna är pumpasoppa, linssoppa, tomat- och basilikasoppa och kycklingsoppa.Read more
Nu släpper Coop sju nya barnfamiljsvänliga matbröd med Från Sverige-märkningen. Bröden är ljusa och skivade och nästan alla är naturligt D-vitaminrika, vilket är unikt för Coop. De två nya Änglamark-bröden är ekologiska och KRAV-märkta.Read more