Ytterligare nypremiär för Konsum Värmland Coop Extra Sunne nyöppnas efter ombyggnad

Ytterligare nypremiär för Konsum Värmland Coop Extra Sunne nyöppnas efter ombyggnad

I morgon nyöppnar Coop Extra Sunne efter en inre omställning och ombyggnad. Förutom ett tydligare kundvarv, omdisponering och olika nyheter i sortimentet har man också anpassat ytorna så att Kronans droghandel flyttat in på området. Den totala investeringen har uppgått till cirka tre miljoner kronor.

 

Det var i höstas som omställningsarbetet påbörjades. Butikens ytor har omdisponerats med ett tydligare kundvarv som ger ett verkligt ljust, fräscht och lockande helhetsintryck. Omdisponeringar har också medfört att Kronans droghandel flyttat in på området med ett komplett apotek på en yta av cirka 135 kvm.

– Sedan vi öppnade vår helt nya butik 2007, har vi fått uppleva en verklig framgångssaga i Sunne, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson. Dagens omställning innebär att vi stärker vår position ytterligare.

Café och salladsbar
Coop Extra Sunne har sedan tidigare gjort sig känd för en rejält tilltagen färskvaruavdelning. Här hittar man, förutom frukt- och grönsaker, bröd, kött och chark även en manuell avdelning för delikatesser och färsk fisk.  En nyhet är salladsbaren där man själv kan blanda sin färska sallad, och caféet, kombinerat med spelhörnan, som utökat sitt sortiment och antalet sittplatser.

– Vi har utökat sortimentet och utbudet både för vårt café och vår spelhörna, säger affärschefen för Coop Extra i Sunne Anders Kringlund. Vår självklara förhoppning är att skapa en ännu bättre mötesplats här i Sunne.

Komplett sortiment
Nya Coop Extra Sunne, med en totalyta på 3560 kvm, kommer ha ett fortsatt brett sortiment av både special- och dagligvaror, med rejäla utrymmen för både märkes-, egna varumärken och lågprisvaror. Alltsammans inramat marknadens bredaste utbud av lokalt producerade varor. Något som Konsum Värmland Bageri och dotterföretaget Värmlands Chark AB borgar för.

– Vi är mycket stolta över vår nya fräscha butik som kompletteras med Kronans droghandel. Jag vill passa på att önska både nya och gamla kunder välkomna till oss, avslutar Anders Kringlund.

För ytterligare information, kontakta Anders Kringlund, affärschef Coop Extra Sunne, tfn; 0565-688480 eller Klas Olsson, informationschef Konsum Värmland, tfn; 054-220102
För ytterligare fakta; www.konsumvarmlands.se
Pressmeddelande har skickats till; Fryksdals-bygden, lokalredaktion VF samt till branschpress