Ytterligare miljonsatsning av Konsum Värmland; Total omställning för Coop Konsum Kronoparken

Under nästa vecka påbörjar Konsum Värmland en omfattande ombyggnad vid
Coop Konsum Kronoparken i Karlstad. Bland annat kommer man att genomföra
en total inre omställning med utbyte av kyldiskar, ny färgsättning,
renovering av entrén och ett helt nytt retursystem.  Investeringen
beräknas att uppgå till cirka två miljoner kronor.

jonny-kronoparken (1)

Jonny Persson, affärschef vid Coop Konsum Kronoparken ser fram emot ombyggnaden. Foto; Konsum Värmland

– Under en ganska lång tid har det pågått olika diskussioner om Kronoparkens Centrum. Vi tror på en framtid för Kronoparken, något som vi visade i samband med etableringen av den närliggande butiken All världens mat. Nu går vi vidare med en investering på cirka två miljoner i ytterligare en butik inom samma område, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson.


Dagligvaror och färskvaror

Butiken kommer, liksom tidigare, att profileras som Coop Konsum – en del av Konsum Värmland. Det innebär att man kommer att erbjuda en cirka 1 000 kvm stor butik med huvudinriktning på dagligvaror och inte minst färskvaror. Det kommer att bli en ny inredning med ny färgsättning, kyldiskarna kommer att bytas ut och den nya butiken kommer att upplevas som ljus, fräsch och lätthandlad. Dessutom sker en helrenovering av entrén och ett helt nytt retursystem kommer att installeras.

– Omställningen har stått högt upp på önskelistan bland våra medlemmar på Kronoparken, säger Steve Fredriksson. Nu har vi äntligen hittat de rätta förutsättningarna för att göra butiken riktigt bra.


Jonny har tagit över

Jonny Persson är ny affärschef vid Coop Konsum Kronoparken. Även om han är ny på platsen, har han en lång erfarenhet efter en drygt 25-årig anställningsperiod inom Konsum Värmland, senast som affärschef vid Coop Konsum Skattkärr.

– Både jag och personalen ser verkligen fram emot att kunna erbjuda våra medlemmar en ny och fräsch butik, säger Jonny Persson.


Ett led i en långsiktig strategi i Karlstad

– Satsningen på Kronoparken är ett led i vår långsiktiga etablerings- och uppfräschningsstrategi i Karlstadområdet. Vi letar hela tiden nya butikslägen, samtidigt som vi arbetar för att utveckla och fräscha upp befintliga butiker i syfte att göra dom ännu trevligare att handla i, avslutar Steve Fredriksson.

För ytterligare fakta, se gärna; www.konsumvarmland.se
För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102 eller Jonny Persson, affärschef Coop Konsum Kronoparken, tfn; 054-688480