Villaägarna och MedMera Bank i nytt samarbete

Villaägarna och MedMera Bank i nytt samarbete

Nu erbjuder Villaägarna ett förmånligt medlemserbjudande på Coop Privatlån i ett nytt samarbete med MedMera Bank. Villaägarnas medlemmar kan ansöka om privatlån upp till 500 000 kr och som medlem får man dessutom 1 %-enhet lägre ränta . Coop Privatlån kan hjälpa till med finansieringen av exempelvis energibesparande lösningar eller till renovering av sin villa eller fritidshus.

De undersökningar vi tagit del av visar att många husägare har behov av att investera i sitt hem. En stor andel av Villaägarnas medlemmar är intresserade av privatlån vilket kan bli en stor utgift för hushållet. Med vårt privatlån stärker vi medlemmarnas ekonomi genom att ge dem ett riktigt bra erbjudande, säger Cristian Lidström, Chef försäljning och kommunikation, MedMera Bank.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, där den som lånar pengar inte anger någon egendom som garanti för att ta lånet, till skillnad från exempelvis bolån där själva bostaden är säkerheten. Villaägarnas medlemmar kan ansöka om privatlån på 15 000 – 500 000 kr. Som Villaägarna-medlem får man 1 %-enhet lägre ränta från den individuellt satta räntan. Coop Privatlån är en schysst och enkel låneprodukt som tillhandahålls av MedMera Bank som är en ansvarsfull kreditgivare.

Medlemmar går via Villaägarnas hemsida för att få ränterabatten. Ansökan om privatlån sker enkelt med BankID och den sökande får svar direkt från MedMera Bank.

Statistik visar att många hushåll har krediter hos flera långivare, ofta med alldeles för hög ränta. Så utöver att använda privatlån för till exempelvis renovering eller energibesparande investeringar, kan privatlån vara ett sätt att lösa dyra krediter och sänka sin räntekostnad med ibland tusentals kronor per månad. Och med medlemsrabatten på 1 %-enhet blir det ännu lägre ränta för våra medlemmar, säger Marcus Lindström, Chef Medlemsförmåner, Villaägarna.

För mer information om medlemserbjudandet på Coop Privatlån hos Villaägarna, besök: https://www.villaagarna.se/privatlan

Om MedMera Bank
Coop Privatlån och Coop Spara drivs av MedMera Bank som är ett helägt dotterbolag till KF och ett systerbolag till Coop. MedMera Bank erbjuder finansiella tjänster till marknaden under Coops varumärke och har gjort det under Finansinspektionens tillsyn sen 2007. MedMera Bank har ca 50 anställda.

Om Villaägarna
Villaägarnas Riksförbund är en ideell och partipolitiskt obunden konsument- och intresseorganisation för landets husägare. Förbundet har drygt 300 000 medlemshushåll. Villaägarnas vision är att alla ska kunna förverkliga sina husdrömmar.