Viggo tar över på Coop Forum Karlskoga

Viggo tar över på Coop Forum Karlskoga

Nu står det klart att det blir Viggo Rognes som tar över rollen som butikschef för Coop Forum Karlskoga. Han efterträder Christoffer Gunnarsson som gått vidare till nya utmaningar inom Coop Sverige.

Viggo, som är 34 år, har en bred erfarenhet från olika ledande befattningar inom detaljhandeln, bl.a som varuhuschef och distriktschef för Rimi i Norge.

Vad som står överst på prioritetslistan tycker Viggo det är lite för tidigt att gå in på.

Jag har inlett ett fullspäckat introduktionsprogram där jag redan träffat många kollegor inom Coop Värmland och inte minst medarbetarna på butiken. Jag är övertygad att vi tillsammans kommer att skapa en ännu bättre mötesplats för våra kunder genom välfyllda hyllor och ett proffsigt kundbemötande.

För Coop Värmland är Karlskoga en viktig handelsort.

Efter Karlstad är Karlskoga det största marknadsområdet för Coop Värmland. Därför finns det stora möjligheter och spännande utmaningar för Coop Forum i Karlskoga och jag är övertygad om att Viggo och hans medarbetare kommer att flytta fram våra positioner på orten, avslutar Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

För ytterligare fakta besök gärna www.coopvarmland.se.

För ytterligare information kontakta:
Butikschef Viggo Rognes, tfn; 010-410 90 05, Coop Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-41 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-41 81 02

 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i Haninge

  Coop öppnar ny butik i Haninge

  Våren 2019 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik ett stenkast från Haninge Centrum. Den nya butiken är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som sker i Haninge med bland annat 600 nya bostäder tätt intill kollektivtrafiken, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng.
  Läs mer