Viggo tar över på Coop Forum Karlskoga

Viggo tar över på Coop Forum Karlskoga

Nu står det klart att det blir Viggo Rognes som tar över rollen som butikschef för Coop Forum Karlskoga. Han efterträder Christoffer Gunnarsson som gått vidare till nya utmaningar inom Coop Sverige.

Viggo, som är 34 år, har en bred erfarenhet från olika ledande befattningar inom detaljhandeln, bl.a som varuhuschef och distriktschef för Rimi i Norge.

Vad som står överst på prioritetslistan tycker Viggo det är lite för tidigt att gå in på.

Jag har inlett ett fullspäckat introduktionsprogram där jag redan träffat många kollegor inom Coop Värmland och inte minst medarbetarna på butiken. Jag är övertygad att vi tillsammans kommer att skapa en ännu bättre mötesplats för våra kunder genom välfyllda hyllor och ett proffsigt kundbemötande.

För Coop Värmland är Karlskoga en viktig handelsort.

Efter Karlstad är Karlskoga det största marknadsområdet för Coop Värmland. Därför finns det stora möjligheter och spännande utmaningar för Coop Forum i Karlskoga och jag är övertygad om att Viggo och hans medarbetare kommer att flytta fram våra positioner på orten, avslutar Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

För ytterligare fakta besök gärna www.coopvarmland.se.

För ytterligare information kontakta:
Butikschef Viggo Rognes, tfn; 010-410 90 05, Coop Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-41 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-41 81 02