Vassast i klassen – Coop Silky Shave

Vassast i klassen – Coop Silky Shave

Coops engångsrakhyvlar står som ensam vinnare i TT:s stora test.

– Det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder och medlemmar prisvärda och kvalitativa produkter, så extra glädjande att våra engångsrakhyvlar Coop Silky Shave toppar testet. Vi ser en stark efterfrågan på vårt EVM-sortiment från våra medlemmar och kunder. Med en stigande inflation de senaste åren, samtidigt som man inte vill ge avkall på kvaliteten har våra egna tagit allt större procent av volymen i kundernas varukorgar, en vinnare helt enkelt när hushållen letar lägre priser, säger Minna Björklund, tf chef EVM Coop Sverige

TT lät en panel på sex kvinnor raka sina ben och armhålor med raklödder och med åtta olika engångshyvlar. Ju dyrare desto bättre visade sig vara en gyllene regel. Men det ska också vara prisvärt i dessa tider – och där klarade Coop båda prövningarna.

Omdömet från panelen som fokuserade på hanterbarheten, resultatet och eventuella skärskador lyder:

”Brett, gummerat och ergonomiskt utformat ska  som ger mycket bra grepp. Det exibla rakbladshuvudet följer konturerna väl. Skarpa blad som håller länge. Ger en mycket bra rakeffekt till ett rimligt pris.”

Coop Silky Shave belönas med totalbetyget 4,7 av 5, en decimal bättre än dubbelt så dyra Gillette Venus 3 colors. De fyra hyvlarna i toppen av testet hade alla tre blad, ett brett gummerat skaft och ett rörligt huvud.

Coops pressjour010-7431313

 • Bäst i Test: Coop frasvåfflor

  Bäst i Test: Coop frasvåfflor

  Den 25 mars gräddas det traditionsenligt flitigt med våfflor runtom i landet. Magasinet Året Runt har utsett Coop Frasvåfflor till Bäst i Test inför lördagens kalas.
  Läs mer
 • Vi-skogen 40 år – 5,8 miljoner träd planterade tack vare skänkt pant från Coops kunder

  Vi-skogen 40 år – 5,8 miljoner träd planterade tack vare skänkt pant från Coops kunder

  Biståndsorganisationen Vi-skogen har i år arbetat 40 år i östra Afrika med hållbart jordbruk och att lyfta människor ur fattigdom. Sedan 2004 har de också samlat in pant som skänkts av svenskarna tack vare samarbete med Coop via Biståndsknappen på pantautomaterna. 2022 skänktes 6,5 miljoner kronor av panten – för vilket Vi-skogen kunde plantera över 260 000 träd. Sedan starten på pantsamarbetet har 5,8 miljoner träd planterats.
  Läs mer