Vassast i klassen – Coop Silky Shave

Vassast i klassen – Coop Silky Shave

Coops engångsrakhyvlar står som ensam vinnare i TT:s stora test.

– Det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder och medlemmar prisvärda och kvalitativa produkter, så extra glädjande att våra engångsrakhyvlar Coop Silky Shave toppar testet. Vi ser en stark efterfrågan på vårt EVM-sortiment från våra medlemmar och kunder. Med en stigande inflation de senaste åren, samtidigt som man inte vill ge avkall på kvaliteten har våra egna tagit allt större procent av volymen i kundernas varukorgar, en vinnare helt enkelt när hushållen letar lägre priser, säger Minna Björklund, tf chef EVM Coop Sverige

TT lät en panel på sex kvinnor raka sina ben och armhålor med raklödder och med åtta olika engångshyvlar. Ju dyrare desto bättre visade sig vara en gyllene regel. Men det ska också vara prisvärt i dessa tider – och där klarade Coop båda prövningarna.

Omdömet från panelen som fokuserade på hanterbarheten, resultatet och eventuella skärskador lyder:

”Brett, gummerat och ergonomiskt utformat ska  som ger mycket bra grepp. Det exibla rakbladshuvudet följer konturerna väl. Skarpa blad som håller länge. Ger en mycket bra rakeffekt till ett rimligt pris.”

Coop Silky Shave belönas med totalbetyget 4,7 av 5, en decimal bättre än dubbelt så dyra Gillette Venus 3 colors. De fyra hyvlarna i toppen av testet hade alla tre blad, ett brett gummerat skaft och ett rörligt huvud.

Coops pressjour010-7431313