Tredje nypremiären på tre veckor; Nya Coop gör entré i Vålberg

Under högtidliga former, och under trumpetfanfarer av elever från Musikhögskolan Ingesund, klippte en nöjd och glad butikschef, Lena Georgii, bandet för nya och fräscha Coop Vålberg. Efter nypremiärer i Munkfors och Lysvik och investeringar på cirka 10 Mkr är Coop Vålberg Konsum Värmlands tredje nyöppning på lika många veckor.

  • Satsningen på dessa orter är ett led i styrelsens strategi att förbättra butiksverksamheten som är och förblir vår kärnverksamhet, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander.

Coop Vålberg
Butiken har genomgått en total omställning. Förutom ny utformning av fasaden med tillhörande nya fasadskyltar, har butiken utrustats med nytt fruktbord, blomkyl, värmeskåp för grillat och sortimentet har anpassats för att på bästa sätt tillgodose Vålbergsborna. I samband med ombyggnaden benämns butiken kort och gott för Coop.

  • Förnyelsen av vår butik har varit efterlängtad både av oss i personalen och inte minst av medlemmar, säger Lena Georgii. Visst kan det stundtals varit lite rörigt under en period, men i det stora hela har ombyggnaden gått väldigt smidigt.

Bra för orten
Sedan en tid tillbaka har det alltså rått en febril aktivitet i butiken. Men att de tycks kunderna tagit med ro och nu är medarbetarna förhoppningsfulla inför framtiden.

  • Ombyggnaden känns verkligen som en nystart för oss. Som ortens enda kvarvarande butik betyder vi också mycket för bygden. Vi passar också på att hälsa nya och gamla kunder välkomna till nya Coop Vålberg, avslutar Lena Georgii.

För ytterligare fakta, se gärna; www.konsumvarmland.se

För ytterligare information, kontakta Coop Vålbergs butikschef Lena Georgii, tfn; 054-54 74 88, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79  eller Konsum Värmlands kommunikationschef Klas Olsson, 010-410 81 02.