Total ombyggnad av Coop Extra Palmviken; Konsum Värmland storsatsar i Arvika

Total ombyggnad av Coop Extra Palmviken; Konsum Värmland storsatsar i Arvika

Inom några veckor inleder Konsum Värmland en total inre ombyggnad av Coop Extra Palmviken i Arvika. Butiken kommer helt att omdisponeras med nya kyl- och frysdiskar och ny inredning. Investeringen kommer att uppgå till cirka 16 miljoner kronor.

Konsum Värmland har under många år drivit två stormarknader, Styckåsgatan och Palmviken, bara några kilometer från varandra i Arvika. Coop Extra Styckåsgatan renoverades för bara några år sedan och nu är turen kommen till Palmviken.

 • Av tradition har Konsum Värmland under många år haft en stark marknadsposition i Arvika, menar kommunikationschefen Klas Olsson. Genom satsningen på Palmviken stärker vi vår ställning ytterligare.

Ny entré, total inre omställning och nytt namn
Butiken kommer att få en ny entrésnurra och en total inre omställning med helt ny miljö, ett nytt kundvarv, omdisponering av alla avdelningar, ny kassalinje som även omfattar snabbkassor och inte minst ny miljövänlig kylteknik som omfattar utbyte av alla kyl- och frysdiskar. Den totala investeringen kommer att uppgå till 15,9 miljoner kronor. I samband med förändringen kommer också namnet att renodlas till Stora Coop Palmviken.

 • Satsningen är ett led i den strategi som styrelsen lagt fast att vi ska ha Värmlands bästa dagligvarubutiker. Nu är det dags för en förnyelse av Palviken och dessutom tror vi på Arvika som handelsområde och därför anser vi det vara ekonomiskt försvarbart med en större investering.

Klart lagom till julhandeln
Under hösten kommer det att råda en febril aktivitet under ombyggnaden som beräknas vara klar lagom till julhandeln. Personalen med biträdande affärschef  Maria Grundström i spetsen är förväntansfulla inför framtiden.

 • Det känns jättebra att snart kunna erbjuda ytterligare en ny och fräsch butik här i Arvika, säger Maria Grundström. Butiken kommer att vara öppen som vanligt under hela ombyggnadsperioden och nya som gamla kunder är välkomna att följa förändringen på plats, avslutar Maria.

För ytterligare fakta; Se gärna; www.konsumvarmland.se

För ytterligare information; Kontakta Maria Grundström, biträdande affärschef Coop Extra Palmviken, tfn; 010-410 93 00 eller Konsum Värmlands kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörerbåde i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. Matkassen från Stora Coop i Stockholm är billigast och kostar 2 310 kr där den dyraste kostar 2 811 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more
 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörer både i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. I Malmö är matkassen från Stora Coop billigast och kostar 2 288 kronor samtidigt som den dyraste kostar 2 711 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more