Tomtedräkt som inte uppfyller brandtekniska krav Media har uppmärksammat att Coop har levererat en tomtedräkt som inte uppfyller brandtekniska krav.

tomtedraktI Konsum Värmlands butiker har dessa endast levererats i en begränsad omfattning till Prix i Karlskoga och Konsum Stormarknad Säffle. Dessa butiker har med omedelbar verkan plockat bort den aktuella produkten.

Coop uppmanar kunder som köpt den aktuella tomtedräkten med luva och skägg att lämna tillbaka den i butiken där den köpts.

Dräkten har EAN-kod 5700 381 055 457.

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer