Sveriges modernaste Coop Konsum öppnar i Kista

Pressmeddelande 2008-04-10

En ny spännande lokal, två ingångar, ny färgsättning och en kraftigt utökad satsning på färskvaror. Så ser landets modernaste Coop Konsum ut. I morgon den 11 april öppnar butiken i Kista i Stockholm.

– Vi har en fantastiskt fin butik. Lokalen har ett bra läge nära tunnelbanan och med ingång från Kista Torg och in från Kistas centrumgalleria, säger butikschefen Håkan Nilsson.

Coop Konsum har under en lägre tid funnits i Kista Centrum i de norra delarna av Stockholm. Nu flyttar butiken inom centrumet, vilket i praktiken innebär att man skapat en helt ny butik.

– Det är delvis ett nytt sortiment, men framför allt handlar det om att vi lyfter fram och visar upp färskvarorna på ett nytt sätt. Det kommer att bli fantastiskt fräscht, säger Håkan Nilsson.

Den nya butiken blir enklare att överblicka för kunderna och särskilt tydlig är satsningen på färskvaror. Inredningen är helt ny och färgsättningen något annorlunda än tidigare.

Ut mot Kista Torg har butiken också stora fönster som släpper in ljus och som ger alla som går förbi en möjlighet att se in i den nya butiken.

I mångkulturella Kista är det internationella sortimentet Världens mat också viktigt, men Håkan Nilsson hoppas också att locka fler av de många som pendlar till Kista för att arbeta.

– Vi har många som bor i Kista som kunder redan. Nu vill vi att även fler av alla dem som jobbar här ska hitta in, både för att köpa lunch mat och för att handla hem varor.

För mer information: Håkan Nilsson, butikschef Coop Konsum Kista, tel 08-594 610 82 Coops pressjour tel 08-743 23 33

 • CleanSea vinner Änglamarkspriset 2022

  CleanSea vinner Änglamarkspriset 2022

  Svenska folket och juryn har sagt sitt och det står klart att CleanSea vinner Änglamarkspriset 2022 och 250 000 kronor. CleanSea tilldelas priset för sitt arbete med att rädda marint djurliv och miljö genom att rensa hav och kuster från plastskräp. Priset delades ut vid en ceremoni på Vår Gård i Saltsjöbaden på onsdagskvällen.
  Läs mer
 • Coops nya varuterminal är Årets Logistiketablering

  Coops nya varuterminal är Årets Logistiketablering

  Coops nya varuterminal som byggs i Eskilstuna har tilldelats en delad förstaplats i utmärkelsen Årets Logistiketablering. Coops lager imponerade på juryn genom sin stora satsning på tågbunden dagligvarulogistik och att terminalen kommer bli högt automatiserad. Priset delas ut idag vid Logistik- och transportmässan. 
  Läs mer