Svenska Hem Interiör i Karlskoga är till salu

Svenska Hem Interiör i Karlskoga, som drivs på franchisebasis av Konsum Värmland, är till salu.  

Möbelvaruhuset som är beläget intill E 18 i Karlskoga, har drivit möbelverksamhet i olika ägarkonstellationer sedan 60-talet, och under varumärket Svenska Hem sedan 1997.  Idag är det Konsum Värmland som driver möbelvaruhuset på franchisebasis av Svenska Hem.

– Möbelförsäljning i form av egen möbelbutik är inte en del av vår kärnverksamhet, därför har vi tagit beslut att går ut möbelbranschen, säger Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson.

Varuhuset är på ca 3 400 kvm och har idag sju anställda. De fackliga organisationerna är informerade.

För ytterligare fakta; www.svenskahem.se eller www.konsumvarmland.se

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef, Klas Olsson tfn; 054-22 01 02, eller ombudsmannen för Handelsanställdas förbund, Agneta Åsgård, 070-63 61 001.

Pressmeddelandet är skickat till Karlskoga-Tidning samt Karlskoga-Kuriren

 

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer