Svenska Hem Interiör i Karlskoga är till salu

Svenska Hem Interiör i Karlskoga, som drivs på franchisebasis av Konsum Värmland, är till salu.  

Möbelvaruhuset som är beläget intill E 18 i Karlskoga, har drivit möbelverksamhet i olika ägarkonstellationer sedan 60-talet, och under varumärket Svenska Hem sedan 1997.  Idag är det Konsum Värmland som driver möbelvaruhuset på franchisebasis av Svenska Hem.

– Möbelförsäljning i form av egen möbelbutik är inte en del av vår kärnverksamhet, därför har vi tagit beslut att går ut möbelbranschen, säger Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson.

Varuhuset är på ca 3 400 kvm och har idag sju anställda. De fackliga organisationerna är informerade.

För ytterligare fakta; www.svenskahem.se eller www.konsumvarmland.se

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef, Klas Olsson tfn; 054-22 01 02, eller ombudsmannen för Handelsanställdas förbund, Agneta Åsgård, 070-63 61 001.

Pressmeddelandet är skickat till Karlskoga-Tidning samt Karlskoga-Kuriren

 

 • Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop Kristianstad Blekinge har tecknat avtal om etablering av Coops nya stormarknadskoncept, Stora Coop, längs Karlshamnsvägen i Ronneby. Coop Kristianstad Blekinge har under lång ti...
  Läs mer
 • Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Coop Värmland fortsätter med sin ombyggnadsturné genom nyöppningar på de 24:e och 25:e omställda butikerna i de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Coop City i centrala Karlstad och till Coop Sysslebäck uppe i norra Värmland.
  Läs mer