Steve Fredriksson lämnar som VD för Konsum Värmland

Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson lämnar sin tjänst med omedelbar verkan. Anledningen är att styrelsen och VD har skilda uppfattningar i väsentliga frågor.

Steve Fredriksson har genomfört mycket stora insatser för Konsum Värmland genom åren, säger Konsum Värmlands styrelseordförande Ingegärd Persson. Men då vi har skilda uppfattningar i alltför många frågor skiljs våra vägar åt.Inom de närmaste dagarna kommer styrelsen att tillsätta en tillförordnad VD, som tillfälligt kommer att inneha befattningen tills dess att en efterträdare tillsatts.Vi kommer också att förändra en hel del rutiner som handlar om lönesättning för enskilda tjänstemän i ledande positioner. Mitt eget agerande i detta ärende kommer också att prövas av ett extrainkallat förvaltningsråd som kommer att hållas redan på torsdag.

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02. Ingegärd Persson är anträffbar under onsdagen, tfn; 070-576 54 94

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer