Säker köttfärs från Konsum Värmland Charkfabrik En privat leverantör till Coop Sverige har utsatts för visst sabotageförsök i köttfärs.

Detta berör överhuvudtaget inte Konsum Värmlands butiker som själva producerar och levererar all köttfärs från den egna charkfabriken vid Orrholmen i Karlstad. Konsum Värmland charkfabrik är en lokal anläggning med cirka 170 anställda vid Orrholmen i Karlstad. Anläggningen är unik såtillvida att man tillverkar och producerar det mesta av kött- och charkprodukterna till de egna butikerna. Tillverkningen sker endast av svenska köttråvaror.

–      Kvalitets- och säkerhetsfrågor har alltid varit viktiga faktorer för oss. Vi har en mycket sträng kontroll av våra produkter, något som kommer att förstärkas ytterligare efter det som har hänt i Stockholm, säger chefen för Konsum Värmlands charkfabrik, Kenny Thor.

 För ytterligare information kontakta; Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn 054-22 01 02  eller chefen för charkfabriken Kenny Thor, tfn054- 22 02 65

 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer
 • Viggo tar över på Coop Forum Karlskoga

  Viggo tar över på Coop Forum Karlskoga

  Nu står det klart att det blir Viggo Rognes som tar över rollen som butikschef för Coop Forum Karlskoga. Han efterträder Christoffer Gunnarsson som gått vidare till nya utmaningar inom...
  Läs mer