Säker köttfärs från Konsum Värmland Charkfabrik En privat leverantör till Coop Sverige har utsatts för visst sabotageförsök i köttfärs.

Detta berör överhuvudtaget inte Konsum Värmlands butiker som själva producerar och levererar all köttfärs från den egna charkfabriken vid Orrholmen i Karlstad. Konsum Värmland charkfabrik är en lokal anläggning med cirka 170 anställda vid Orrholmen i Karlstad. Anläggningen är unik såtillvida att man tillverkar och producerar det mesta av kött- och charkprodukterna till de egna butikerna. Tillverkningen sker endast av svenska köttråvaror.

–      Kvalitets- och säkerhetsfrågor har alltid varit viktiga faktorer för oss. Vi har en mycket sträng kontroll av våra produkter, något som kommer att förstärkas ytterligare efter det som har hänt i Stockholm, säger chefen för Konsum Värmlands charkfabrik, Kenny Thor.

 För ytterligare information kontakta; Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn 054-22 01 02  eller chefen för charkfabriken Kenny Thor, tfn054- 22 02 65

 • Rock- och bluesgala för MS ger pengar till forskning

  Rock- och bluesgala för MS ger pengar till forskning

  För tionde året i rad kommer eldsjälen, musikanten och Arvikabon Göte Persson att arrangera ytterligare en Rock- och bluesgala för de som drabbats av den mystiska sjukdomen MS – multipel skleros.  Konserten, som är ett samarrangemang mellan Olssons Brygga, Neuroförbundet och Coop Värmland, genomförs på Olssons Brygga lördag den 10 augusti med start cirka klockan 19 00.
  Läs mer
 • Niclas Johansson väljer att avsluta sin tjänst i sommar

  Niclas Johansson, vd i Coop Oskarshamn, har på eget initiativ bestämt sig för att lämna sin tjänst i samband med semestern i sommar. Han har ännu inte bestämt vad han ska göra istället.
  Läs mer