Representant från Svenska Kocklandslaget till Coop Nära Sunnemo

På måndag, den 23 augusti mellan klockan 12 – 17, kommer Coop Nära i Sunnemo att få ett celebert besök från svenska Kocklandslaget. Det är konditor Patrik Fredriksson som besöker butiken, för att dela med sig av sina gedigna kunskaper.

patrik_fredriksson

Patrik Fredriksson från Svenska Kocklandslaget.

Bakgrunden till att lilla Sunnemo blivit utvalda av svenska Kocklandslaget, är att butikens personal deltog i en kunskapstävling som arrangerats av Svenska Spel. Priset var att få ett besök av just kocklandslaget. Och butikens personal är givetvis nöjda.

– Det är jätteroligt att Sunnemo uppmärksammas på detta sätt, säger affärschefen för Coop Nära i Sunnemo, Lena Lundberg.

Något nytt från kronprinsessans bröllop?

Patrik har just bakverk som specialitet, och kommer givetvis att informera om detta. Men han kommer också att bjuda på goda smakprover, berätta om lokalt producerade varor och även bjuda på recept. Han kommer också att prata om World Cup i Luxenburg i november, dit Kocklandslaget åker med siktet inställt på guld.

– Svenska Kocklandslaget var också engagerade i Kronprinsessans och Daniels bröllop i juni. Och vem vet, han kanske har något spännande att berätta för oss Sunnemobor, skrattar Lena.

Det kommer också att arrangeras tävlingar med fina priser från Kocklandslaget. Och man räknar med rekordförsäljning under dagen.

För ytterligare information, kontakta, affärschefen för Coop Nära Sunnemo Lena Lundberg, tfn; 0563-920 14, eller Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102. 

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer