Rebecca Göransson blir Coops Nords nya kommunikatör

Rebecca Göransson blir Coops Nords nya kommunikatör

 

Rebecca Göransson blir ny kommunikatör hos Coop Nord i Umeå. Med en bakgrund som journalist, fotograf och webbredaktör har Rebecca en gedigen erfarenhet inom media. Hon har tidigare arbetat för bland annat Sveriges television och Sveriges radio. Rebecca kommer att arbeta med den externa och interna kommunikationen hos Coop Nord från och med 1 december.

Jag är glad att vi kan hälsa Rebecca Göransson välkommen som ny kommunikatör till Coop Nord, säger Thomas Johansson VD. Vi är ett medlemsägt företag med många butiker och anställda som verkar i en mycket stor geografi. Det ställer krav på vår kommunikation såväl utåt som inåt i föreningen. Rebeccas bakgrund och erfarenhet stärker vårt sätt att kommunicera.

Jag ser oerhört mycket fram emot att bli en del av det kreativa teamet hos Coop Nord, menar Rebecca Göransson. Det är ett nytt och spännande äventyr jag tar mig an. Att vara med och utveckla kommunikationen hos ett företag med så gedigen bakgrund och omfattning som Coop Nord har, kommer att bli mycket roligt och givande.

 

Coop Nord hälsar Rebecca Göransson hjärtligt välkommen.

 

Fakta om Coop Nord
Coop Nord är en detaljhandelsdrivande konsumentförening som består av 78 butiker och stormarknader i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län.  Coop Nord ägs av 288 000 medlemmar.

www.coopnord.se

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer