Rebecca Göransson blir Coops Nords nya kommunikatör

Rebecca Göransson blir Coops Nords nya kommunikatör

 

Rebecca Göransson blir ny kommunikatör hos Coop Nord i Umeå. Med en bakgrund som journalist, fotograf och webbredaktör har Rebecca en gedigen erfarenhet inom media. Hon har tidigare arbetat för bland annat Sveriges television och Sveriges radio. Rebecca kommer att arbeta med den externa och interna kommunikationen hos Coop Nord från och med 1 december.

Jag är glad att vi kan hälsa Rebecca Göransson välkommen som ny kommunikatör till Coop Nord, säger Thomas Johansson VD. Vi är ett medlemsägt företag med många butiker och anställda som verkar i en mycket stor geografi. Det ställer krav på vår kommunikation såväl utåt som inåt i föreningen. Rebeccas bakgrund och erfarenhet stärker vårt sätt att kommunicera.

Jag ser oerhört mycket fram emot att bli en del av det kreativa teamet hos Coop Nord, menar Rebecca Göransson. Det är ett nytt och spännande äventyr jag tar mig an. Att vara med och utveckla kommunikationen hos ett företag med så gedigen bakgrund och omfattning som Coop Nord har, kommer att bli mycket roligt och givande.

 

Coop Nord hälsar Rebecca Göransson hjärtligt välkommen.

 

Fakta om Coop Nord
Coop Nord är en detaljhandelsdrivande konsumentförening som består av 78 butiker och stormarknader i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län.  Coop Nord ägs av 288 000 medlemmar.

www.coopnord.se

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer