Rebecca Göransson blir Coops Nords nya kommunikatör

Rebecca Göransson blir Coops Nords nya kommunikatör

 

Rebecca Göransson blir ny kommunikatör hos Coop Nord i Umeå. Med en bakgrund som journalist, fotograf och webbredaktör har Rebecca en gedigen erfarenhet inom media. Hon har tidigare arbetat för bland annat Sveriges television och Sveriges radio. Rebecca kommer att arbeta med den externa och interna kommunikationen hos Coop Nord från och med 1 december.

Jag är glad att vi kan hälsa Rebecca Göransson välkommen som ny kommunikatör till Coop Nord, säger Thomas Johansson VD. Vi är ett medlemsägt företag med många butiker och anställda som verkar i en mycket stor geografi. Det ställer krav på vår kommunikation såväl utåt som inåt i föreningen. Rebeccas bakgrund och erfarenhet stärker vårt sätt att kommunicera.

Jag ser oerhört mycket fram emot att bli en del av det kreativa teamet hos Coop Nord, menar Rebecca Göransson. Det är ett nytt och spännande äventyr jag tar mig an. Att vara med och utveckla kommunikationen hos ett företag med så gedigen bakgrund och omfattning som Coop Nord har, kommer att bli mycket roligt och givande.

 

Coop Nord hälsar Rebecca Göransson hjärtligt välkommen.

 

Fakta om Coop Nord
Coop Nord är en detaljhandelsdrivande konsumentförening som består av 78 butiker och stormarknader i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län.  Coop Nord ägs av 288 000 medlemmar.

www.coopnord.se

 • Coop öppnar ny butik i Haninge

  Coop öppnar ny butik i Haninge

  Våren 2019 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik ett stenkast från Haninge Centrum. Den nya butiken är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som sker i Haninge med bland annat 600 nya bostäder tätt intill kollektivtrafiken, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Limhamns sjöstad får sin första livsmedelsbutik när Coop Butiker och Stormarknader öppnar ny butik i nya stadsdelen Limhamns Läge. Den nya butiken kommer att ha fokus på färskvaror och ett brett ekologiskt sortiment och beräknas slå upp portarna hösten 2019.
  Läs mer