Pressmeddelande Upplev Coop Änglamark i Kungsträdgården

I en inspirerande paviljong i Kungsträdgården i centrala Stockholm är det möjligt att uppleva hur Coop, KF och Konsumentföreningen i Stockholm ser på ekologi, mat och upplevelser. Tillsamman med de skapat ett upplevelsecentrum där man kan smaka på, prata om och uppleva det vi kallar ett modernt matföretag. Paviljongen invigs idag och är öppen fram till och 6 juni.

Det är under Smaka på Stockholms del Stockholm Grönt som Änglamarkspaviljongen finns. Och den är öppen mellan 11-20 varje dag fram till och med söndagen den 6 juni.

I paviljongen finns varje dag: • Medlemshörna med tävlingar och mycket mer • God ekologisk mat för stora och små • Möjlighet att njuta av goda ekologiska och lokalproducerade ostar med vin • Ekostigen med tipsrunda för barnen • Möjlighet att byta blöjor i vår baby hörna

Dessutom lagar Coops matinspiratör Sara Begner mat kl 14 och 16 varje dag tillsammans med Louise Ungerth från Konsumentföreningen Stockholm. Melker Andersson är gästkock torsdagen den 3 juni kl 16 och lördagen den 5:e kl 14.00.

Louise Ungerth från Konsumentföreningen i Stockholm presenterar dagens dilemma kl. 15.00 varje dag utom den 3 juni då det är utdelning av Änglamarkspriset.

Välkomna till Änglamark.

För mer information kontakta gärna Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Handla mat på nätet och hämta dina kassar på Göteborg Landvetter

  Handla mat på nätet och hämta dina kassar på Göteborg Landvetter

  Coop är först ut i Sverige med en innovativ tjänst för att leverera mat som beställts på nätet. 16 april startar Coop ett test där man kan beställa sin mat på nätet och sedan välja att hämta ut matkassarna utanför ankomsthallen på Göteborg Landvetter Airport. Kraven på flexiblare leveranslösningar ökar, samtidigt förväntas kraven från kunder öka ännu mer när fler väljer att köpa mat på nätet.
  Läs mer
 • Coop och Änglamark branschledande varumärken inom hållbarhet

  Coop och Änglamark branschledande varumärken inom hållbarhet

  Änglamark rankas som Sveriges mest hållbara varumärke inom mat och dryck samtidigt som Coop för andra året i rad utses till den hållbaraste matkedjan. Det står klart när Nordens största...
  Läs mer