Premiär för Stora Coop Falkenberg

Premiär för Stora Coop Falkenberg

Tisdag den 25 september kl 10.00 slår Coop upp portarna till en helt ny Stora Coop i Falkenberg. Den nya butiken erbjuder en manuell delikatess- och fiskavdelning, snabbkassor samt ett stort utbud av färskvaror med fokus på matglädje och lokal mat.

Nya Stora Coop Falkenberg är en luftig och modern butik på 2 100 kvm. Det första man möts av när man kommer in i butiken är en stor frukt- och gröntavdelning som erbjuder fräscha varor i säsong. Delikatessdisken har även ett brett utbud av läckerheter från hela världen. Ett extra fokus har lagts på fiskavdelningen som självklart är certifierad och följer Coops fiskstrategi och erbjuder schyssta fiskar.

Stora Coop Falkenberg kommer att jobba nära lokala producenter och erbjuda boende i Falkenberg möjligheten att uppleva lokala delikatesser och varor som producerats i området. Butiken kommer att ha ett stort fokus på matglädje, med matlagningsevent och provsmakning i butiken.

För att det ska gå snabbt och enkelt att handla har butiken flera olika kassalösningar där kunden själva kan scanna och betala sina varor med kontanter eller kort.

Jag ser fram emot att öppna en ny butik med matglädje i fokus och som har något för alla här i Falkenberg. Vi kommer att erbjuda en mötesplats för människor som uppskattar god mat och söker inspiration för vad de ska äta varje dag, säger Emma Sabovic, butikschef på Stora Coop Falkenberg.

Innan sommaren vart det även klart att Coop kommer att etablera en ny butik i Gallerian i kvarteret Hjulet mitt i Falkenberg med beräknad öppning 2020.

För mer information, vänligen kontakta:
Coops pressjour, 010-743 13 13