Premiär för Stora Coop Burlöv

Premiär för Stora Coop Burlöv

Coop Butiker och Stormarknader öppnar på torsdag den 16 september en helt ny stormarknad i Burlöv norr om Malmö. Butiken kommer att ha ett attraktivt färskvaruerbjudande med ett brett utbud av färskt bröd, stor delidisk och butikslagad mat som ska inspirera till matglädje.

Med en välkommande och inspirerande atmosfär får butiken ett centralt läge mitt emot Burlövs Center med närhet till Burlövs station. Butiken är bland annat utrustad med ett eget kök med heltidsanställd kock och en inspirerande delidisk. Säljytan är på mer än 2 300 kvadratmeter vilket erbjuder medlemmar och kunder att både göra sin storhandling och hitta enklare och snabba måltidslösningar, allt i en inbjudande och fräsch miljö. Dessutom kommer butiken att erbjuda ett brett sortiment med mat från hela världen.

– Vi ser fram emot att återvända till Burlöv med en ny och fräsch butik. Butiken har ett starkt priserbjudande samtidigt som vi vill inspirera till matglädje. Vi vet också att våra medlemmar och kunders tid är värdefull och därför kommer vi självklart att erbjuda onlinehandel, Scan & Pay, snabbkassor och Shop Express för att underlätta vardagspusslet, säger Pernilla Sandström, Försäljning och Driftschef, Storhandel, Coop Butiker och Stormarknad AB.

– Vi gläds tillsammans med Burlövsborna och Coop åt Coops nya etablering som stärker Burlöv som handelsplats i sydvästra Skåne. Coops satsning stöder utvecklingen av byggnationen av Burlöv C och Kronetorpstaden. Alla är välkomna till Burlöv, säger Amelie Gustafsson, kommunstyrelsens ordförande.

– Vi ser fram emot att möta våra kunder och medlemmar igen i en stor och luftig butik i bästa läge. Vårt mål är att skapa matglädje i en inbjudande butik med ett spännande sortiment och med ett brett utbud av färskvaror. Vi kommer att satsa på lokal mat från en mängd lokala leverantörer, men framför allt lyssna på vad våra kunder och medlemmar vill ha och utveckla butiken tillsammans med dem, säger Kristina Grafström, butikschef Stora Coop Burlöv.

Butiken kommer att satsa på ett relevant kund- och medlemserbjudande och kommer även att erbjuda en hämta-lösning där varor plockas i butik och levereras ut till kundparkering utanför butiken. Butiken kommer att ha över 30 medarbetare inklusive butikschef och slår upp portarna kl 11.00, torsdag den 16 september.

För mediefrågor, kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Nya affärschefer för Coop och X:-tra

  Nya affärschefer för Coop och X:-tra

  Coop Sverige rekryterar Krister Thid som ny affärschef för X:-tra. Han kommer närmast från Willys och rollen som Kategoriområdeschef. Sven Skarlöv, tidigare affärschef för X:-tra blir från 2 april ny affärschef för Coop-kedjan.
  Read more
 • MedMera Bank fortsätter ta marknadsandelar

  MedMera Bank fortsätter ta marknadsandelar

  MedMera Bank presenterar en positiv årsrapport för 2023 trots de utmaningar som påverkat nischbankerna. Med en ökande kundbas och fokus på affärsregler har banken visat på tillväxt och framtidstro.
  Read more