Premiär för nya Coop Norrstrand

Premiär för nya Coop Norrstrand

Under assistans av butikschef Alexander Lindqvist och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander klippte stora delar av medarbetarna bandet för nyomställda Coop Norrstrand i Karlstad.

Bandklippningen markerade startskottet för ytterligare en omställd butik i det nya och framgångsrika formatet för Coop Värmland som numera kännetecknar föreningens butiker.
Alexander Lindqvist är ny butikschef sedan några månader tillbaka.

”Det känns fantastiskt bra att äntligen vara igång, säger Alexander. Under hela omställningsperioden har vi riktigt längtat efter att få visa upp en helt färdigställd butik.”

Inre och yttre omställning med nytt namn
Fasaden har fått ett lyft, samtidigt som butiken genomgått en total inre omställning med ny miljö, omdisponering av avdelningarna och inte minst snabbkassor och shop express, och i samband med nypremiären har butiken fått namnet Coop kort och gott.

”Satsningen är ett led i den strategi som styrelsen lagt fast att hela tiden förbättra butikerna som är och förblir vår kärnverksamhet”, säger Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

Tar upp konkurrensen på allvar
Sedan en tid tillbaka har det alltså rått en febril aktivitet på butiken. Men det tycks kunderna tagit med ro och nu är medarbetarna riktigt laddade inför framtiden.

”Ombyggnaden känns som en riktig nystart för oss och nu kan vi verkligen ta upp konkurrensen på allvar här på området”, menar Alexander. Vi passar också på att hälsa både gamla som nya kunder välkomna till oss.

För ytterligare fakta se gärna: www.coopvarmland.se

För ytterligare information kontakta:
Alexander Lindqvist, butikschef Coop Norrstrand, tfn; 010-410 90 60
Kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer