Premiär för nya Coop Norrstrand

Premiär för nya Coop Norrstrand

Under assistans av butikschef Alexander Lindqvist och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander klippte stora delar av medarbetarna bandet för nyomställda Coop Norrstrand i Karlstad.

Bandklippningen markerade startskottet för ytterligare en omställd butik i det nya och framgångsrika formatet för Coop Värmland som numera kännetecknar föreningens butiker.
Alexander Lindqvist är ny butikschef sedan några månader tillbaka.

”Det känns fantastiskt bra att äntligen vara igång, säger Alexander. Under hela omställningsperioden har vi riktigt längtat efter att få visa upp en helt färdigställd butik.”

Inre och yttre omställning med nytt namn
Fasaden har fått ett lyft, samtidigt som butiken genomgått en total inre omställning med ny miljö, omdisponering av avdelningarna och inte minst snabbkassor och shop express, och i samband med nypremiären har butiken fått namnet Coop kort och gott.

”Satsningen är ett led i den strategi som styrelsen lagt fast att hela tiden förbättra butikerna som är och förblir vår kärnverksamhet”, säger Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

Tar upp konkurrensen på allvar
Sedan en tid tillbaka har det alltså rått en febril aktivitet på butiken. Men det tycks kunderna tagit med ro och nu är medarbetarna riktigt laddade inför framtiden.

”Ombyggnaden känns som en riktig nystart för oss och nu kan vi verkligen ta upp konkurrensen på allvar här på området”, menar Alexander. Vi passar också på att hälsa både gamla som nya kunder välkomna till oss.

För ytterligare fakta se gärna: www.coopvarmland.se

För ytterligare information kontakta:
Alexander Lindqvist, butikschef Coop Norrstrand, tfn; 010-410 90 60
Kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Coop Butiker & Stormarknader knyter till sig Ola Andersson som får uppdraget att utveckla Stora Coops erbjudande inom pris, sortiment och butiksupplevelse. Tidigare i höstas beslutade C...
  Läs mer
 • Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Brynja Gudmundsdottir med familj fick på tisdagskvällen ta emot ett diplom och en kasse med hållbara varor av Coop Torsbys butikschef Hans-Olof Mårtensson och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander. Anledningen till överlämnandet är att Brynja, Erik, Simon och Sara handlar så mycket hållbara varor att familjen utsetts till Coop Värmlands hållbaraste medlemmar.
  Läs mer