Premiär för nya Coop Nära i Bor

29 oktober klockan 06.00 öppnar nya Coop Nära i Bor. Det är en större butiksyta med nya energisnåla kyl och frysdiskar. Butiken kan nu erbjuda ett bredare ekologiskt sortiment tack vare en större butiksyta. Nya öppettider, 6-23, gäller fr om premiärdagen.

– Det känns jättebra och jag är stolt över vår nya fina butik med generösa öppettider säger butikschef Jan Degerfors.

Områdeschef Lena Filhage gläds också åt investeringen i Bor. Lena menar att många kanske har känt oro för Coop Nära Bors framtid när vi etablerade i Värnamo men framgången i Värnamo har även gällt Coop Nära i Bor. Nu är den större och modernare butiken färdig och det känns riktigt bra.

Även den yttre miljön kring butiken har fått ett ordentligt lyft.

För ytterligare information kontakta
Områdeschef Lena Filhage 0470-315 24, lena.filhage@kfgota.se
Butikschef Jan Degerfors 0370-650 022, jan.degerfors@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer