Premiär för nya Coop Nära i Bor

29 oktober klockan 06.00 öppnar nya Coop Nära i Bor. Det är en större butiksyta med nya energisnåla kyl och frysdiskar. Butiken kan nu erbjuda ett bredare ekologiskt sortiment tack vare en större butiksyta. Nya öppettider, 6-23, gäller fr om premiärdagen.

– Det känns jättebra och jag är stolt över vår nya fina butik med generösa öppettider säger butikschef Jan Degerfors.

Områdeschef Lena Filhage gläds också åt investeringen i Bor. Lena menar att många kanske har känt oro för Coop Nära Bors framtid när vi etablerade i Värnamo men framgången i Värnamo har även gällt Coop Nära i Bor. Nu är den större och modernare butiken färdig och det känns riktigt bra.

Även den yttre miljön kring butiken har fått ett ordentligt lyft.

För ytterligare information kontakta
Områdeschef Lena Filhage 0470-315 24, lena.filhage@kfgota.se
Butikschef Jan Degerfors 0370-650 022, jan.degerfors@kfgota.se

 • Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Den 6:e oktober öppnar Coops nya butik i Hagastaden i Stockholm. Här kommer ny teknik möta lokalt mathantverk. Från det egna restaurangköket erbjuds härliga rätter att köpa hem eller äta på plats i bistron, tillsammans med en god dryck noga utvald av butikens sommelier.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar på torsdag den 24 september en helt ny butik i Kävlinge. Butiken får ett centralt läge i den nya stadsdelen Stationsstaden. Matglädje kommer att stå i fokus i den drygt 2 000 kvm stora butiken när den har premiär.
  Läs mer