Premiär för nya Coop Lenhovda

Onsdag 26 november klockan 07.00 öppnar nya Coop i Lenhovda. Det är en helt ny butik med nya energisnåla kyl och frysdiskar. Butiken erbjuder nu också ett betydligt bredare ekologiskt sortimint än tidigare.

– Det känns jättebra och jag är stolt över vår nya fina butik med den moderna inredningen och med all renovering som verkligen har lyft butiken. Nu har vi plats till ett större sortiment på vårt fina ekologiska sortiment men även för övriga färskvaror säger en nöjd butikschef Fatos Kllokoqi.

Områdeschef Maria Johnsson gläds också åt investeringen i Lenhovda. Maria menar att de boende i Lenhovda är värda en modernare butik och nu är den färdig och det känns riktigt bra. Maria berättar också att nu är det en renodlad Coop butik som är det nya moderna konceptet med en stark ekologisk och färskvaruinriktad profil.

Även den yttre miljön kring butiken har fått ett ordentligt lyft.

För ytterligare information kontakta
Områdeschef Maria Johnsson 076-162 07 89, maria.nilsson@kfgota.se
Butikschef Fatos Kllokoqi 0380-200 06, fatos.kllokoqi@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer