Premiär för nya Coop Lenhovda

Onsdag 26 november klockan 07.00 öppnar nya Coop i Lenhovda. Det är en helt ny butik med nya energisnåla kyl och frysdiskar. Butiken erbjuder nu också ett betydligt bredare ekologiskt sortimint än tidigare.

– Det känns jättebra och jag är stolt över vår nya fina butik med den moderna inredningen och med all renovering som verkligen har lyft butiken. Nu har vi plats till ett större sortiment på vårt fina ekologiska sortiment men även för övriga färskvaror säger en nöjd butikschef Fatos Kllokoqi.

Områdeschef Maria Johnsson gläds också åt investeringen i Lenhovda. Maria menar att de boende i Lenhovda är värda en modernare butik och nu är den färdig och det känns riktigt bra. Maria berättar också att nu är det en renodlad Coop butik som är det nya moderna konceptet med en stark ekologisk och färskvaruinriktad profil.

Även den yttre miljön kring butiken har fått ett ordentligt lyft.

För ytterligare information kontakta
Områdeschef Maria Johnsson 076-162 07 89, maria.nilsson@kfgota.se
Butikschef Fatos Kllokoqi 0380-200 06, fatos.kllokoqi@kfgota.se

 • Nypremiär för nya Coop Koppom

  Nypremiär för nya Coop Koppom

  Coop Värmland fortsätter sin ombyggnadsturné med nypremiärer för de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Koppom, en ort belägen mellan Arvika och norska gränsen att få en n...
  Läs mer
 • Coop Nord minskar matsvinnet med app

  Coop Nord minskar matsvinnet med app

  Coop Nord tar ännu ett steg för minskat matsvinn genom ett samarbetsavtal med Foodtech-företaget Deligate. Med en app som stöd kan butikerna enklare hantera datum på varorna och minska mängden som kastas.
  Läs mer