Premiär för nya Coop Lenhovda

Onsdag 26 november klockan 07.00 öppnar nya Coop i Lenhovda. Det är en helt ny butik med nya energisnåla kyl och frysdiskar. Butiken erbjuder nu också ett betydligt bredare ekologiskt sortimint än tidigare.

– Det känns jättebra och jag är stolt över vår nya fina butik med den moderna inredningen och med all renovering som verkligen har lyft butiken. Nu har vi plats till ett större sortiment på vårt fina ekologiska sortiment men även för övriga färskvaror säger en nöjd butikschef Fatos Kllokoqi.

Områdeschef Maria Johnsson gläds också åt investeringen i Lenhovda. Maria menar att de boende i Lenhovda är värda en modernare butik och nu är den färdig och det känns riktigt bra. Maria berättar också att nu är det en renodlad Coop butik som är det nya moderna konceptet med en stark ekologisk och färskvaruinriktad profil.

Även den yttre miljön kring butiken har fått ett ordentligt lyft.

För ytterligare information kontakta
Områdeschef Maria Johnsson 076-162 07 89, maria.nilsson@kfgota.se
Butikschef Fatos Kllokoqi 0380-200 06, fatos.kllokoqi@kfgota.se

 • Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Den 6:e oktober öppnar Coops nya butik i Hagastaden i Stockholm. Här kommer ny teknik möta lokalt mathantverk. Från det egna restaurangköket erbjuds härliga rätter att köpa hem eller äta på plats i bistron, tillsammans med en god dryck noga utvald av butikens sommelier.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar på torsdag den 24 september en helt ny butik i Kävlinge. Butiken får ett centralt läge i den nya stadsdelen Stationsstaden. Matglädje kommer att stå i fokus i den drygt 2 000 kvm stora butiken när den har premiär.
  Läs mer