Premiär för nya Coop Herrhagen i Karlstad

Premiär för nya Coop Herrhagen i Karlstad

Coop Värmland fortsätter sin ombyggnadsturné och i dag var turen kommen till stadsdelsbutiken Coop Herrhagen i Karlstad. Stora delar av medarbetarna klippte det symboliska bandet assisterade av butikschef Anders Johansson och Coop Värmlands styrelseordförande Ann-Kristine Johansson.

Både jag och mina medarbetare tycker det ska bli jättekul att komma igång med den nya och fräscha butiken, säger butikschef Anders Johansson. Omställningen innebär att vi får goda förutsättningar att ta hand om fler kunder på ett ännu bättre sätt.

Inre och yttre omställning

Hos nya Coop Herrhagen renodlar man verksamheten mot dagligvaror med fokus på färskvaror, ekologiska och inte minst lokala varor. Dessutom har butiken ställts om med en större säljyta och försetts med nya kyl- och frysdiskar och inre och yttre miljö. Dessutom har butiken utrustats med snabbkassor. I samband med dagens premiär byttes namnet till Coop – kort och gott.

Kundkretsen här på Herrhagen vill ha en butik med ett brett sortiment samtidigt som det ska vara lätt att handla. Det kommer vi verkligen att kunna erbjuda efter denna lyckade ombyggnad, menar Anders.

Även Coop Värmlands styrelse visar sin uppskattning över den senaste tidens ombyggnadsturné.

Våra tidigare satsningar på butiksomställningar på orter som Grums, Kristinehamn, Hagfors, Molkom, Forshaga, Lesjöfors, Sunnemo och Svanskog har verkligen varit lyckosamma, säger Coop Värmlands styrelseordförande Ann-Kristine Johansson. Nu är turen kommen till Karlstad och till Herrhagen där vi önskar Anders och hans medarbetare lycka till med sin nya fina butik, avslutar hon.

För ytterligare fakta se gärna: www.coopvarmland.se

För ytterligare information kontakta:
Anders Johansson, butikschef Coop Herrhagen: 072-218 84 77 eller Coop Värmlands kommunikationschef Klas Olsson: 010-410 81 02