Premiär för ny Coopbutik i Kalmar, onsdagen den 22 april klockan 06.00

Nu är det dags för Kalmarborna att bekanta sig med en fräsch matbutik på Kvarnholmen i centrala Kalmar. En butik med ett mycket brett färskvarusortiment och med fokus på hållbarhet och snabb, personlig service.

Butiken ligger centralt i affärshuset Baronen på Kvarnholmen. Det är en toppmodern butik med stor betjäningsdisk för färdigmat, ost, chark, kött samt havets läckerheter. Självklart är det utifrån Coops hållbarhetperspektiv energisnåla kyl – och frysanläggningar som installerats.

– Det känns mycket bra att vi nu stärker greppet om centrala Kalmar med ännu en toppmodern Coop butik. Det är inte så länge sedan vi öppnade Coop Södra Långgatan. Coop Baronens läge är riktigt bra och här kan vi erbjuda en butik som erbjuder alla läckerheter både till vardag och fest säger Kf Götas VD Tord Rosenlund.

Öppettiderna blir generösa, 6-23 alla dagar. Butikschef är Leif Johnsson som tillsammans med två säljledare och ytterligare ett 20-tal medarbetare kommer att arbeta i butiken.

Kf Göta är på offensiven. Etableringarna i Smålandsstenar, Jönköping, Värnamo och Södra Långgatan i Kalmar är mycket framgångsrika. I februari öppnade föreningen en Coop-butik i f.d. Hemköps lokaler i Anderstorp. Coop Gränna byggs ut rejält inför sommaren och till hösten öppnas en helt ny butik i Vaggeryd. Mer är på gång.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se