Premiär för ny Coopbutik i Jönköping, onsdag den 18 mars klockan 06.00

Nu är det dags för Jönköpingsborna att bekanta sig med ytterligare en fräsch matbutik i centrala Jönköping. En butik med ett mycket brett färskvarusortiment och med fokus på hållbarhet och snabb, personlig service

Butiken ligger centralt på Lantmätargränd i kvarteret Atollen. Det är en toppmodern butik med stor betjäningsdisk för färdigmat, ost, chark, kött samt havets läckerheter. Försäljningsytan är på ca 1000m2 och butiken kommer att erbjuda såväl självscanning (Shop Express), Snabbkassa som traditionell betjänad kassa. Självklart är det utifrån Coops hållbarhetperspektiv energisnåla kyl – och frysanläggningar som installerats.

– Det känns mycket bra att vi nu stärker greppet om centrala Jönköping med ännu en toppmodern Coop butik. Det är inte så länge sedan vi öppnade Coop Östra torget och tillsammans med Coop Kristinedal och Coop Dalviksringen har vi nu fyra riktigt bra butiker i Jönköping säger Kf Götas VD Tord Rosenlund.

Öppettiderna blir generösa, 6-23 alla dagar. Butikschef är Ulrika Sjögren som tillsammans med två säljledare och ytterligare ett 20-tal medarbetare kommer att arbeta i butiken.

Kf Göta är på offensiven. I Jönköpings län är etableringarna i Smålandsstenar, Östra torget i Jönköping och Värnamo mycket framgångsrika. I höstas blev utbyggnaderna i Bor och Forserum klara. I februari öppnade föreningen en Coop-butik i f.d. Hemköps lokaler i Anderstorp. Coop Gränna byggs ut rejält inför sommaren och till hösten öppnas en helt ny butik i Vaggeryd.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Områdeschef Dennis Andersson, 0470-315 22, dennis.andersson@kfgota.se