Premiär för ny ägare, ny leverantör och ny finansiär; Festlig nypremiär för Höljes Lanthandel

Premiär för ny ägare, ny leverantör och ny finansiär; Festlig nypremiär för Höljes Lanthandel

På fredag är det dags för Monica Engström Jonsson och Annica Engström Svensson att på allvar ta över Höljes Lanthandel efter Peter ”Petter i Boa” Larsson. Det kommer att firas lite extra, med både händelser, aktiviteter och jippon.

– Det ska bli fantastiskt spännande och roligt att ta över butiken på allvar, berättar en av ägarna Monica Engström Jonsson. Det vill vi uppmärksamma genom att göra det lite extra trevligt för våra kunder på fredag.

Delfinansiärer och leverantörer

Bland gratulanterna finns finansiären Fryksdalens Sparbank och leverantören Konsum Värmland. Bägge understryker att satsningen på glesbygdshandel inte är speciellt vanlig i dessa rådande tider.

– Det känns bra att kunna vara med att bidra till att bygden får ha kvar sin butik, säger Fryksdalens Sparbanks VD Ola Evensson. Det känns speciellt bra med tanke på vårt nyöppnade bankkontor i Sysslebäck. Från vår sida vill vi verkligen lyckönska det nya ägarparet inför framtiden.

– Av egna erfarenheter vet vi hur mycket en butik betyder för glesbygden. Kan vi vara med att bidra till att mindre orter får behålla sin butik, är vi övertygade om att detta är bra för bygden och för servicen, säger chefen för Konsum Värmlands grossistverksamhet Jan Blomqvist.

Nypremiären äger rum nu på fredag den 1 mars. Det kommer att bjudas på speciella erbjudanden, Linedance, provsmakningar, kaffebjudning och mycket annat. Klockan 12 00 blir det extra högtidligt då den nya skylten kommer att avtäckas med pompa och ståt. Förutom de nya ägarna kommer representanter från Fryksdalens Sparbank och Konsum Värmland att finnas på plats.

– Vi vill passa på att tillönska både nya och gamla kunder välkomna till oss på Höljes Lanthandel, avslutar Monica Engström Jonsson.

 

För ytterligare information, kontakta; Delägaren till Höljes Lanthandel Monica Engström Jonsson, tfn; 0702-362501, Ola Evensson, VD Fryksdalens Sparbank 070-3307418 eller Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, 054-220102.