Premiär för helt nya Töcksfors Supermarket

I onsdags öppnades portarna för helt nya SuperMarket i Töcksfors Shoppingcenter. Butiken, med en totalyta på cirka 3 000 kvm, är överskådlig, enkel att handla i, och har ett utpräglat dagligvarusortiment med klassiska färskvaror med inriktning i första hand mot Norgehandeln.

Efter framgångarna för Charlottenberg Supermarket blir Töcksfors SuperMarket, som ingår i Konsum Värmlands helägda dotterföretag Gränsköp Värmland AB, den andra butiken i konceptet. Den nya butiken är belägen där tidigare MaxiMat låg, som nu flyttat till större lokaler inom Töcksfors Shoppingcenter.

– Utvecklingen för Gränshandeln har under de senaste åren varit fantastisk. Tack vare våra två profiler i Töcksfors och Charlottenberg står vi mycket väl rustade för att ta emot en allt mer ökande handel, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson.

Kompletterande profiler
Sedan tidigare driver Gränsköp i Värmland AB tre butiker; två MaxiMat och en SuperMarket, som nu utökas med ytterligare en butik. Båda butiksprofilerna har en stark inriktning mot den norska marknaden. Tillsammans erbjuder butikerna ett mycket stort sortiment, både dagligvaror och färskvaror, som passar de allra flesta.

– Gränsköp i Värmland AB kan nu erbjuda allt från det enkla till det mest exklusiva, säger VD Torbjörn Swartz. Vi är verkligen nöjda med vår nya butik, som stärker vår attraktionskraft i både Norge och Sverige. Jag vill också passa på att tillönska både nya och gamla kunder välkomna, avslutar Torbjörn.


För ytterligare information
; kontakta Torbjörn Swartz, VD för Gränsköp AB, tfn; 070-520 05 99 eller Marie Lund, informatör Konsum Värmland, tfn; 054-220100.
För ytterligare fakta, se gärna; www.konsumvarmland.se, www.tocksforsshopping.se