Premiär för Coop Online i Örnsköldsvik

Premiär för Coop Online i Örnsköldsvik

Coopkunder i Örnsköldsvik får en ny butik som är öppen dygnet runt och alltid nära till hands. Måndag 24 september kommer Ö-viksborna att kunna handla mat online från coop.se. Varorna levereras hem till dörren. Snabbt, enkelt och smidigt.

Nu har turen kommit till Örnsköldsvik att få matleveranser från Coop hemlevererade till dörren. Kunderna väljer mellan tusentals varor och beställer online via coop.se för samma pris som i butik. Varorna körs ut under måndag-fredag, den tid som kunden bokat.  Redan nu rullar Coops e-handelsbil i Ö-viksområdet, ett test inför skarp start ut mot kund nästa vecka.

Vi vill erbjuda en lösning som underlättar vardagen. Det känns kul att våra kunder i Örnsköldsvik äntligen får den förmånen, säger Joakim Fors, chef Affärsutveckling, Coop Nord.

Kunderna inom Örnsköldsviks stad kommer kunna nyttja tjänsten. Fraktkostnaden är 99 kr för privatpersoner. I onlinebutiken kan kunderna välja fritt mellan varor och erbjudanden. Men den som vill ha inspiration kan med Smartkassen förvandla recept till en del av inköpslistan med ett knapptryck.

Att kunna handla via e-handel ligger i tiden och är efterfrågat av kunderna. Vi tror att det här är ett bra komplement till våra fysiska butiker i Örnsköldsvik, säger Joakim Fors.

Mer information: Joakim Fors, chef Affärsutveckling, tel 072-147 88 80, joakim.fors@coopnord.se

Fakta om Coop Nord
Coop Nord är en detaljhandelsdrivande konsumentförening som består av 77 butiker och stormarknader i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län.  Coop Nord ägs av 288 000 medlemmar.