Premiär för Coop Konsum i centrala Kristinehamn Konsum Värmlands styrelseordförande klippte bandet på Vintergatan!

Premiär för Coop Konsum i centrala Kristinehamn Konsum Värmlands styrelseordförande klippte bandet på Vintergatan!

Sedan Konsum Värmlands övertagande av tidigare Stjärnhallen i Kristinehamn, har det pågått ett intensivt omställningsarbete vid Vintergatans galleria. Konsum Värmlands styrelseordförande Ingegärd Persson klippte på torsdagen bandet som markerar startskottet för nya Coop Konsum Vintergatan.

– Vår nya butik innebär att vi bidrar till ett levande handelscentrum här i Kristinehamn, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson.

Förädlad delikatess och större frukt- och gröntavdelning
Den nya butiken har genomgått en omfattande omställning. Bland annat har man skapat  en mer överblickbar butik med ett tydligare kundvarv. Den manuella delikatessavdelningen har förädlats, samtidigt som ytorna för frukt och grönt har utökats. Butiken erbjuder ett brett utbud av både märkesvaror och egna varumärken. Alltsammans inramat med ett av marknadens bredaste utbud av lokalt producerade varor. Något som Konsum Värmland Bageri och dotterföretaget Värmlands Chark AB borgar för.

Den tidigare chefen för Stjärnhallen, Mats Bredberg, är nu anställd av Konsum Värmland som affärschef.

– Detta ska bli jättespännande. Vi har verkligen all anledning att se framtiden an med tillförsikt. Jag passar också på att hälsa både nya och gamla kunder välkomna till oss, avslutar Mats Bredberg.

För ytterligare fakta; se gärna; www.konsumvarmland.se

För ytterligare information, kontakta; affärschef Mats Bredberg, tfn; 0550-193 00 eller Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-22 01 02