Nypremiär på Hammarö firades med pompa och ståt. Konsum Värmland presenterar Stora Coop Hammarö!

Nypremiär på Hammarö firades med pompa och ståt. Konsum Värmland presenterar Stora Coop Hammarö!

Efter en omfattande ombyggnad presenterar Konsum Värmland Stora Coop Hammarö. I samband med omprofileringen har man gjort en rejäl ombyggnad för totalt 14 Mkr. Nypremiären firades under torsdagen med pompa och ståt genom att VD Tomas Sjölander klippte det symboliska bandet.

Efter förra veckans nypremiär på Stora Coop Palmviken i Arvika är nu turen kommen till Nolgård på Hammarö. Ett område vars attraktionskraft som handelsplats hela tiden växer.

 • Den senare tidens offensiva satsningar på våra butiker är ett led i styrelsens strategi att fokusera på kärnverksamheten och skapa Värmlands bästa dagligvarubutiker. Det är därför med glädje jag klipper bandet för Stora Coop Hammarö som ger oss förutsättningar till fortsatta framgångar på området, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander.

Nya fräscha matglada Stora Coop Hammarö
Butiken, på cirka 3 300 kvm totalyta, har genomgått en total inre omställning med ett nytt kundvarv, omdisponering av samtliga avdelningar, ny avdelning för snabbkassor och nya miljövänliga kyl- och frysdiskar. Butiken, som tidigare hette Coop Extra, erbjuder också ett butiksbageri, eget butikskök med utbildad kock som kommer att erbjuda varma och kalla rätter, och naturligtvis en välsorterad manuell fisk- och delikatessdisk.  I samband med ombyggnaden har även Apotek Kronan etablerats inom väggarna på Stora Coop Hammarö. Ett apotek som beräknas att öppna i mitten av december.

 • Butiksköket, matlagningen, färskvaruavdelningarna och den generösa fisk- och delikatessavdelningen är ett led i vår strävan att erbjuda en äkta och genuin känsla av matglädje i butiken, menar Tomas Sjölander.

Febril aktivitet under hösten
Det har rått en febril aktivitet under ombyggnadsperioden. Nu är hela personalen med affärschef Jörgen Beckman i spetsen laddade inför framtiden.

 • Våra medarbetare har gjort ett fantastiskt jobb samtidigt som våra kunder visat ett stort tålamod under hela ombyggnaden, säger Jörgen Beckman. Nu känns det härligt att kunna erbjuda en ny och fräsch butik här på Nolgårds handelsområde som hela tiden växer. Vi passar på att ta tillfället i akt att önska både nya som gamla kunder välkomna till oss på Stora Coop Hammarö, avslutar Jörgen.

För ytterligare fakta; Se gärna; www.konsumvarmland.se
För ytterligare information, kontakta Jörgen Beckman, butikschef på Stora Coop Hammarö, tfn; 010-410 87 61, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörerbåde i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. Matkassen från Stora Coop i Stockholm är billigast och kostar 2 310 kr där den dyraste kostar 2 811 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more
 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörer både i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. I Malmö är matkassen från Stora Coop billigast och kostar 2 288 kronor samtidigt som den dyraste kostar 2 711 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more