Nypremiär på Hammarö firades med pompa och ståt. Konsum Värmland presenterar Stora Coop Hammarö!

Nypremiär på Hammarö firades med pompa och ståt. Konsum Värmland presenterar Stora Coop Hammarö!

Efter en omfattande ombyggnad presenterar Konsum Värmland Stora Coop Hammarö. I samband med omprofileringen har man gjort en rejäl ombyggnad för totalt 14 Mkr. Nypremiären firades under torsdagen med pompa och ståt genom att VD Tomas Sjölander klippte det symboliska bandet.

Efter förra veckans nypremiär på Stora Coop Palmviken i Arvika är nu turen kommen till Nolgård på Hammarö. Ett område vars attraktionskraft som handelsplats hela tiden växer.

 • Den senare tidens offensiva satsningar på våra butiker är ett led i styrelsens strategi att fokusera på kärnverksamheten och skapa Värmlands bästa dagligvarubutiker. Det är därför med glädje jag klipper bandet för Stora Coop Hammarö som ger oss förutsättningar till fortsatta framgångar på området, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander.

Nya fräscha matglada Stora Coop Hammarö
Butiken, på cirka 3 300 kvm totalyta, har genomgått en total inre omställning med ett nytt kundvarv, omdisponering av samtliga avdelningar, ny avdelning för snabbkassor och nya miljövänliga kyl- och frysdiskar. Butiken, som tidigare hette Coop Extra, erbjuder också ett butiksbageri, eget butikskök med utbildad kock som kommer att erbjuda varma och kalla rätter, och naturligtvis en välsorterad manuell fisk- och delikatessdisk.  I samband med ombyggnaden har även Apotek Kronan etablerats inom väggarna på Stora Coop Hammarö. Ett apotek som beräknas att öppna i mitten av december.

 • Butiksköket, matlagningen, färskvaruavdelningarna och den generösa fisk- och delikatessavdelningen är ett led i vår strävan att erbjuda en äkta och genuin känsla av matglädje i butiken, menar Tomas Sjölander.

Febril aktivitet under hösten
Det har rått en febril aktivitet under ombyggnadsperioden. Nu är hela personalen med affärschef Jörgen Beckman i spetsen laddade inför framtiden.

 • Våra medarbetare har gjort ett fantastiskt jobb samtidigt som våra kunder visat ett stort tålamod under hela ombyggnaden, säger Jörgen Beckman. Nu känns det härligt att kunna erbjuda en ny och fräsch butik här på Nolgårds handelsområde som hela tiden växer. Vi passar på att ta tillfället i akt att önska både nya som gamla kunder välkomna till oss på Stora Coop Hammarö, avslutar Jörgen.

För ytterligare fakta; Se gärna; www.konsumvarmland.se
För ytterligare information, kontakta Jörgen Beckman, butikschef på Stora Coop Hammarö, tfn; 010-410 87 61, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer