Nypremiär i Åmotfors och Paulo Roberto till Arvika

Nypremiär i Åmotfors och Paulo Roberto till Arvika

Det var en händelserik torsdag i Arvikaområdet för Coop Värmland. På förmiddagen nyöppnade man butiken i Åmotfors efter ombyggnad och på eftermiddagen fanns Paolo Roberto på plats på Stora Coop Palmviken i Arvika.

I det lilla samhället Åmotfors, två mil utanför Arvika, har man renodlat sortimentet efter ortens behov där man lägger ett stort fokus på färskvaror, ekologiska och inte minst lokalt producerade varor. Dessutom har det möblerats om i butiken och man har ramat in det hela med en ny inre och yttre miljö. I samband med torsdagens premiär byttes också namnet till Coop – kort och gott.

Butiken betyder så mycket för en liten bygd som Åmotfors, säger butikschefen Benny Rundqvist. Förutom att vi är en viktig social möteplats ger vi också bygden betydelsefull service som ombud för PostNord, Apoteket och Systembolaget. Med hjälp av ombyggnaden tror jag att köptroheten kommer att öka ytterligare så att Åmotfors kan ha en butik kvar i många år, menar Benny.

Paolo Roberto pratade mat på Stora Coop
Självaste Paulo Roberto valde att besöka Arvika och Stora Coop Palmviken under torsdagseftermiddagen. En av anledningarna till att han valde just denna butik är deras satsningar på att inspirera kunderna till att ibland välja mer hälsosam mat för ett sundare liv i vardagen.

Det är så skôj att Paolo väljer ett av sina sällsynta butiksbesök just till oss, säger Perry Chipperman, som är butikschef på Stora Coop Palmviken. Detta tar jag som ett erkännande till den matglädje och matinspiration som mina medarbetare sprider över hela Arvika.

För Coop Värmland är Arvika en betydelsefull handelsplats.

Vi tror på strategin att satsa parallellt både på landsorten och i stadskärnan. På så sätt kommer vi att vara fortsatt starka på den värmländska marknaden, avslutar Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

För ytterligare fakta; se gärna; www.coopvarmland.se

För ytterligare information, kontakta Benny Runnqvist, butikschef Coop Åmotfors, tfn; 072- 037 494, Perry Chipperman, butikschef Stora Coop Palmviken tfn; 072-182 65 44, Coop Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02