Nypremiär för Coop Tomelilla

Idag välkomnar Coop Syd till nypremiär av en helt nyrenoverad butik i Tomelilla. Coop Tomelilla kommer att ha ett attraktivt färskvaruerbjudande med ett brett utbud av färskt bröd och bullar från eget bageri, eget kök där man butikslagar mat och ett utökat sortiment av färskvaror som ska inspirera till matglädje. Butiken erbjuder även lunchservering. 

Med en välkommande och inspirerande atmosfär upplevs butiken helt annorlunda än tidigare och erbjuder medlemmar och kunder att både göra sin storhandling och hitta enklare och snabba måltidslösningar, allt i en inbjudande och fräsch miljö.

Coop har haft butiken i Tomelilla sedan 1969 och har nu gjort en storsatsning på butiken för att modernisera den för sina medlemmars, kunders och medarbetares skull.

– Vi ser fram emot att välkomna våra medlemmar och kunder tillbaka till en stor och luftig butik i bästa läge. Vårt mål är att skapa matglädje i en inbjudande butik med ett spännande sortiment och med ett brett utbud av färskvaror, säger Rebecka Åkesson, butikschef Coop Tomelilla.

Butiken invigs med bandklippning 18 januari klockan 10.00. Mellan klockan 10 och 12 bjuder butiken på ärtsoppa och pannkakor; “det är ju ändå torsdag”. Butiken utlovar bra priser och en extra festlig invigningsatmosfär i dagarna tre.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Coop Syd startar ny verksamhet i Malmö för att växa online

  Coop Syd startar ny verksamhet i Malmö för att växa online

  Coop Syd startar ny plock- och logistikhubb för sin onlinehandel. Det blir en så kallad dark store som placeras i Malmö och som ligger i direkt förbindelse med Coop Logistiks omlastningscentral och distributörens lokaler. Med den här satsningen kan Coop Syd erbjuda onlinehandel till hela Blekinge och Skåne och samtidigt sänka logistikkostnaderna.
  Read more
 • Viktiga skeenden i Kooperativa Förbundets historia i en ny bok

  Viktiga skeenden i Kooperativa Förbundets historia i en ny bok

  Att lära av historien för att ta avstamp in i framtiden är en viktig del i alla organisationers utveckling. I samband med årsstämman den 17 april och med anledning av att förbundet fyller 125 år ger KF nu ut en ny bok. Boken speglar KF:s historia från sent 1800-tal till tidigt 2000-tal. Författare till boken är Anders L. Johansson, tidigare professor och docent vid Uppsala universitet.
  Read more