Nypremiär för Coop Tomelilla

Idag välkomnar Coop Syd till nypremiär av en helt nyrenoverad butik i Tomelilla. Coop Tomelilla kommer att ha ett attraktivt färskvaruerbjudande med ett brett utbud av färskt bröd och bullar från eget bageri, eget kök där man butikslagar mat och ett utökat sortiment av färskvaror som ska inspirera till matglädje. Butiken erbjuder även lunchservering. 

Med en välkommande och inspirerande atmosfär upplevs butiken helt annorlunda än tidigare och erbjuder medlemmar och kunder att både göra sin storhandling och hitta enklare och snabba måltidslösningar, allt i en inbjudande och fräsch miljö.

Coop har haft butiken i Tomelilla sedan 1969 och har nu gjort en storsatsning på butiken för att modernisera den för sina medlemmars, kunders och medarbetares skull.

– Vi ser fram emot att välkomna våra medlemmar och kunder tillbaka till en stor och luftig butik i bästa läge. Vårt mål är att skapa matglädje i en inbjudande butik med ett spännande sortiment och med ett brett utbud av färskvaror, säger Rebecka Åkesson, butikschef Coop Tomelilla.

Butiken invigs med bandklippning 18 januari klockan 10.00. Mellan klockan 10 och 12 bjuder butiken på ärtsoppa och pannkakor; “det är ju ändå torsdag”. Butiken utlovar bra priser och en extra festlig invigningsatmosfär i dagarna tre.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Coops matkreatör Sara Begner släpper kokbok med budgetrecept

  Coops matkreatör Sara Begner släpper kokbok med budgetrecept

  Nu kommer klassikern och Sveriges mest sålda kokbok i ny skrud. I juli släpps en ny utgåva av Vår kokbok på temat på allas läppar: ”budget”.
  Read more
 • Dags att nominera till Änglamarkspriset 2024

  Dags att nominera till Änglamarkspriset 2024

  Nu är det dags att nominera till Änglamarkspriset 2024. I hela 22 år har Coop och KF tillsammans med Änglamarksfamiljerna Alfredson, Danielsson och Taube stöttat unga eldsjälar som genom sin verksamhet bidrar till en mer hållbar och positiv framtid för sin egen och kommande generationer. Prissumman på 250 000 kronor ska bidra till att dessa hållbarhetsentreprenörer kan förverkliga sina idéer och mål.
  Read more