Nyinvigning av Coop Forum Värmdö

Nu är det dags för nacka- och värmdörbor att bekanta sig med nya Coop Forum Värmdö, en stormarknad med ny inredning och ett helt nytt koncept med fokus på matinspiration. Butiken är utvecklad i samråd med Coops medlemmar och kunder. En alldeles ny matavdelning med flera manuella diskar för bland annat chark, delikatesser och fisk är en av nyheterna.

Coop Forum Värmdö har genomgått en stor förändring och till nyheterna hör även ett nytt bageri och en ny frukt- och gröntavdelning, en större och bredare barnavdelning, och en mer inbjudande hälsa- och skönhetsavdelning.

– Vi har förändrat kundvarvet och skapat en modern och fräsch stormarknad fylld av matinspiration. Vi har till exempel en bemannad mötesplats där kunderna kan träffas för att få tips, idéer och för att prata mat. Vi satsar också på ett stort utbud av billiga och bra produkter. I vår stormarknad skall man både känna att man gör en bra affär och ha roligt när man handlar, säger P-G Magnusson stormarknadschef Coop Forum Värmdö.

Egen arena för barnen
I stormarknaden finns en egen arena för barnen där de kan leka, pyssla, knåpa och titta på film under tillsyn av barnledare. Det kommer också finnas flera aktiviteter för barnen runt om i butiken, exempelvis en ”tipspromenad” med kluriga frågor. Vill man ta en paus i handlandet finns ett härligt café som erbjuder smörgåsar, bakverk och nybryggt kaffe. För mammor finns ett amningsrum.

Ett tiotal nyrekryteringar har gjorts till butiken, bland annat har två bagare anställts till det egna bageriet. Totalt arbetar drygt hundra medarbetare i butiken. Nya energisnåla kyl- och frysdiskar försedda med lock och dörrar har installerats, och andra stora investeringar har också gjorts för att sänka energiförbrukningen.

I dag måndag klockan 11:00-19:00 bjuds det snittar, bubbel, kaffe och tårta. Festligheter pågår i stormarknaden under hela påskveckan.

Fakta om Coop Forum Värmdö:
Nyinvigningsdatum: kl 11.00 måndag 25 mars
Adress: Gustavsbergsvägen 34
Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan

Stormarknadschef: P-G Magnusson
    

För ytterligare information:
P-G Magnusson, Stormarknadschef Coop Forum Värmdö, tel 010-741 72 01

Coops pressjour, tel. 010-743 13 13

Coop bedriver dagligvaruhandel inom butikskedjorna Coop Forum, Coop Extra, Coop Konsum, Coop Nära, Coop Bygg samt Coop Online och Daglivs. Se även www.coop.se

 • Charlotta Szczepanowski tillträder som arbetande styrelseordförande i Vi-skogen

  Charlotta Szczepanowski tillträder som arbetande styrelseordförande i Vi-skogen

  Coop Sveriges chef för Hållbarhet & Kvalitet, Charlotta Szczepanowski, lämnar sin roll på Coop för att bli arbetade styrelseordförande för biståndsorganisationen Vi-skogen och går samtidigt över till KF för att arbeta med strategisk kooperativ utveckling. Per Magnusson, idag chef Strategi & Verksamhetsutveckling på Coop Sverige, går parallellt med det uppdraget in som tillförordnad chef för Hållbarhet & Kvalitet.   
  Läs mer
 • Coop återkallar Änglamark tortillachips, chili och seasalt

  Coop återkallar Änglamark tortillachips, chili och seasalt

  Coop återkallar Änglamark tortillachips chili och Änglamark tortillachips seasalt med bäst före-datum 2022-08-10 och framåt. Anledningen är att det finns risk att de innehåller halter ...
  Läs mer