Nyinvigning av Coop Forum Värmdö

Nu är det dags för nacka- och värmdörbor att bekanta sig med nya Coop Forum Värmdö, en stormarknad med ny inredning och ett helt nytt koncept med fokus på matinspiration. Butiken är utvecklad i samråd med Coops medlemmar och kunder. En alldeles ny matavdelning med flera manuella diskar för bland annat chark, delikatesser och fisk är en av nyheterna.

Coop Forum Värmdö har genomgått en stor förändring och till nyheterna hör även ett nytt bageri och en ny frukt- och gröntavdelning, en större och bredare barnavdelning, och en mer inbjudande hälsa- och skönhetsavdelning.

– Vi har förändrat kundvarvet och skapat en modern och fräsch stormarknad fylld av matinspiration. Vi har till exempel en bemannad mötesplats där kunderna kan träffas för att få tips, idéer och för att prata mat. Vi satsar också på ett stort utbud av billiga och bra produkter. I vår stormarknad skall man både känna att man gör en bra affär och ha roligt när man handlar, säger P-G Magnusson stormarknadschef Coop Forum Värmdö.

Egen arena för barnen
I stormarknaden finns en egen arena för barnen där de kan leka, pyssla, knåpa och titta på film under tillsyn av barnledare. Det kommer också finnas flera aktiviteter för barnen runt om i butiken, exempelvis en ”tipspromenad” med kluriga frågor. Vill man ta en paus i handlandet finns ett härligt café som erbjuder smörgåsar, bakverk och nybryggt kaffe. För mammor finns ett amningsrum.

Ett tiotal nyrekryteringar har gjorts till butiken, bland annat har två bagare anställts till det egna bageriet. Totalt arbetar drygt hundra medarbetare i butiken. Nya energisnåla kyl- och frysdiskar försedda med lock och dörrar har installerats, och andra stora investeringar har också gjorts för att sänka energiförbrukningen.

I dag måndag klockan 11:00-19:00 bjuds det snittar, bubbel, kaffe och tårta. Festligheter pågår i stormarknaden under hela påskveckan.

Fakta om Coop Forum Värmdö:
Nyinvigningsdatum: kl 11.00 måndag 25 mars
Adress: Gustavsbergsvägen 34
Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan

Stormarknadschef: P-G Magnusson
    

För ytterligare information:
P-G Magnusson, Stormarknadschef Coop Forum Värmdö, tel 010-741 72 01

Coops pressjour, tel. 010-743 13 13

Coop bedriver dagligvaruhandel inom butikskedjorna Coop Forum, Coop Extra, Coop Konsum, Coop Nära, Coop Bygg samt Coop Online och Daglivs. Se även www.coop.se

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Ny testvinst för Coop bearnaise

  Ny testvinst för Coop bearnaise

  År efter år fortsätter Coops bearnaisesås att imponera på landets smakpaneler. Nu även i Testfaktas oberoende laboratorietest.
  Read more