Nyinvigning av Coop Forum Värmdö

Nu är det dags för nacka- och värmdörbor att bekanta sig med nya Coop Forum Värmdö, en stormarknad med ny inredning och ett helt nytt koncept med fokus på matinspiration. Butiken är utvecklad i samråd med Coops medlemmar och kunder. En alldeles ny matavdelning med flera manuella diskar för bland annat chark, delikatesser och fisk är en av nyheterna.

Coop Forum Värmdö har genomgått en stor förändring och till nyheterna hör även ett nytt bageri och en ny frukt- och gröntavdelning, en större och bredare barnavdelning, och en mer inbjudande hälsa- och skönhetsavdelning.

– Vi har förändrat kundvarvet och skapat en modern och fräsch stormarknad fylld av matinspiration. Vi har till exempel en bemannad mötesplats där kunderna kan träffas för att få tips, idéer och för att prata mat. Vi satsar också på ett stort utbud av billiga och bra produkter. I vår stormarknad skall man både känna att man gör en bra affär och ha roligt när man handlar, säger P-G Magnusson stormarknadschef Coop Forum Värmdö.

Egen arena för barnen
I stormarknaden finns en egen arena för barnen där de kan leka, pyssla, knåpa och titta på film under tillsyn av barnledare. Det kommer också finnas flera aktiviteter för barnen runt om i butiken, exempelvis en ”tipspromenad” med kluriga frågor. Vill man ta en paus i handlandet finns ett härligt café som erbjuder smörgåsar, bakverk och nybryggt kaffe. För mammor finns ett amningsrum.

Ett tiotal nyrekryteringar har gjorts till butiken, bland annat har två bagare anställts till det egna bageriet. Totalt arbetar drygt hundra medarbetare i butiken. Nya energisnåla kyl- och frysdiskar försedda med lock och dörrar har installerats, och andra stora investeringar har också gjorts för att sänka energiförbrukningen.

I dag måndag klockan 11:00-19:00 bjuds det snittar, bubbel, kaffe och tårta. Festligheter pågår i stormarknaden under hela påskveckan.

Fakta om Coop Forum Värmdö:
Nyinvigningsdatum: kl 11.00 måndag 25 mars
Adress: Gustavsbergsvägen 34
Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan

Stormarknadschef: P-G Magnusson
    

För ytterligare information:
P-G Magnusson, Stormarknadschef Coop Forum Värmdö, tel 010-741 72 01

Coops pressjour, tel. 010-743 13 13

Coop bedriver dagligvaruhandel inom butikskedjorna Coop Forum, Coop Extra, Coop Konsum, Coop Nära, Coop Bygg samt Coop Online och Daglivs. Se även www.coop.se

 • Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Nytt år, nya möjligheter. Många svenskar ser ett nytt år som ett bra tillfälle att skapa nya vanor och att ändra sina matvanor. En undersökning bland 1 300 svenskar som genomförts på uppdrag av Coops Matometer visar tydligt att fler personer i storstadsområden och fler kvinnor än män vill ändra något med sina matvanor. Det vanligaste är att man vill äta mindre sötsaker, och hela fyra av fem tillfrågade tror också att de kommer att lyckas med sin förändring i det nya året.
  Läs mer
 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer