Nyhet – Coop Änglamark Svensk Grillost

Nyhet – Coop Änglamark Svensk Grillost

Med start den 13 februari finns Änglamark Svensk Grillost att handla i Coops butiker. Den vegetariska favoriten på grillen eller stekpannan finns sedan tidigare under egna varumärket ”Coop”.

Vi expanderar nu vårt utbud inom Änglamark. Våra kunder och medlemmar efterfrågar ekologiska alternativ inom det här området och därför känns det bra att vi kan erbjuda dem en bra och prisvärd produkt, säger Minna Björklund, tf chef EVM, Coop Sverige.

Grillosten, som tillverkas i Sverige och är KRAV-märkt, blir Coops första EVM-släpp under varumärket ”Änglamark” under 2023. Under årets sex första veckor har EVM-produkter som Instant coffee (Xtra), rörchips med smak av paprika & vitlök, chips med smak av parmesan & persilja samt refill eltandborstar lanserats i Coops butiker över hela landet.

Snarlika produkten Halloumi, som tillverkas på Cypern, återfinns sedan tidigare inom varumärket Coop.

Tips på recept med grillost, halloumi eller grilloumi

Svamp- och grillostspett på baguette | Recept – Coop

Halloumi- och svampspett med rostad palsternacka – Coop

Halloumiburgare med mustig salsa | Recept – Coop

Grillad grilloumimacka | Recept – Coop

För mediefrågor, kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Coop släpper sås som passar Till Allt

  Coop släpper sås som passar Till Allt

  Utöver själva råvaran sätter en härlig sås prägeln på vilken rätt som helst. Nu lanserar Coop ett gäng kalla såser lagom till vårens inträde då vi samlas ute och inne för smakfulla stunder med nära och kära.
  Läs mer
 • Änglamark dubbel vinnare i mangotester

  Änglamark dubbel vinnare i mangotester

  Änglamark står som Bäst i Test när TT och Allt om Mat har satt tänderna i den söta frukten som kan inhandlas såväl fryst som torkad.
  Läs mer