Nya Coop gör entré i Lesjöfors

Nya Coop gör entré i Lesjöfors

Efter årets nyöppningar på orter såsom Grums, Kristinehamn, Hagfors, Molkom, Forshaga och Torsby fortsätter nu Coop Värmland med sina butikssatsningar. Denna gång var turen kommen till den anrika orten Lesjöfors som på onsdagen nyöppnade efter en intensiv ombyggnadsperiod.

Vi har fått många nya kunder under den senaste tiden, säger butikschefen Annika Hellström. Och så här på öppningsdagen räknar vi med att stora delar av Lesjöfors befolkning har besökt oss, så nu har vi alla förutsättningar att lyckas.

Inre och yttre omställning

Nya Coop Lesjöfors har renodlat och anpassat sortimentet efter ortens behov där man lagt ett stort fokus på färskvaror, ekologiska och inte minst lokalt producerade varor. Dessutom har man möblerat om i butiken och ramat in det hela med ny inre och yttre miljö. I samband med dagens premiär byttes namnet till Coop – kort och gott.

Det känns jättebra att kunna visa upp en ny fräsch butik även här i Lesjöfors, menar Annika. Både jag, mina medarbetare och förtroendevalda är laddade till tänderna, skrattar hon.

Även Coop Värmland är nöjda med den senaste tidens omställningar.

Vi har haft framgångar på alla de platser där vi ställt om våra butiker i enlighet med de nya formaten. Och jag är övertygad att vår satsning i Lesjöfors kommer att bli minst lika lyckad, avslutar Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

För ytterligare fakta se gärna:
www.coopvarmland.se

För ytterligare information, kontakta:
Butikschef
Annika Hellström, tfn; 010-410 95 60
VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79
Klas Olsson, kommunikationschef,  tfn; 010-410 81 02
 

 • Coop Storlien flyttar till nya lokaler

  Coop Storlien flyttar till nya lokaler

  Coop Storlien är en välbesökt gränshandelsbutik och ett utflyktsmål för många norrmän. Nu planerar Svenska Handelsfastigheter en ny handelsplats i Storlien, dit Coop kommer att flytta och utöka sin verksamhet.
  Läs mer
 • Coop etablerar ny Stora Coop i Arninge

  Coop etablerar ny Stora Coop i Arninge

  Nu är allt klart för den kommande etableringen av Stora Coop i Arninge Station, som ska bli navet i Arninge handelsområde.  Den nya stormarknaden kommer att ha fokus på färskvaror och e...
  Läs mer