Ny stormarknadschef

Ny stormarknadschef

Markus Wahlgren blir Coop Forum Visbys nya stormarknadschef. Markus börjar sitt nya jobb den 1 augusti.

Markus kommer senast från Gotlandssnus där han jobbat som marknadschef. Markus är för många gotlänningar känd som butikschef, från Systembolaget på Öster och dessförinnan ägare av den då kända matbutiken Signalen samt även butikschef för Rättpris/Matex.

Rekryteringen av den erfarna butikschefen känns oerhört spännande, att få tillgå Markus renommé som handlare till Coop Gotland är fantastiskt. Han kommer tillföra den erfarenhet och lokala profil som vi vill ha på vår stormarknad, säger Richard Hedsand vd på Coop Gotland.

 • Coop öppnar ny butik i Haninge

  Coop öppnar ny butik i Haninge

  Våren 2019 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik ett stenkast från Haninge Centrum. Den nya butiken är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som sker i Haninge med bland annat 600 nya bostäder tätt intill kollektivtrafiken, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Limhamns sjöstad får sin första livsmedelsbutik när Coop Butiker och Stormarknader öppnar ny butik i nya stadsdelen Limhamns Läge. Den nya butiken kommer att ha fokus på färskvaror och ett brett ekologiskt sortiment och beräknas slå upp portarna hösten 2019.
  Läs mer