Ny stormarknadschef

Ny stormarknadschef

Markus Wahlgren blir Coop Forum Visbys nya stormarknadschef. Markus börjar sitt nya jobb den 1 augusti.

Markus kommer senast från Gotlandssnus där han jobbat som marknadschef. Markus är för många gotlänningar känd som butikschef, från Systembolaget på Öster och dessförinnan ägare av den då kända matbutiken Signalen samt även butikschef för Rättpris/Matex.

Rekryteringen av den erfarna butikschefen känns oerhört spännande, att få tillgå Markus renommé som handlare till Coop Gotland är fantastiskt. Han kommer tillföra den erfarenhet och lokala profil som vi vill ha på vår stormarknad, säger Richard Hedsand vd på Coop Gotland.

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer