Ny stormarknadschef

Ny stormarknadschef

Markus Wahlgren blir Coop Forum Visbys nya stormarknadschef. Markus börjar sitt nya jobb den 1 augusti.

Markus kommer senast från Gotlandssnus där han jobbat som marknadschef. Markus är för många gotlänningar känd som butikschef, från Systembolaget på Öster och dessförinnan ägare av den då kända matbutiken Signalen samt även butikschef för Rättpris/Matex.

Rekryteringen av den erfarna butikschefen känns oerhört spännande, att få tillgå Markus renommé som handlare till Coop Gotland är fantastiskt. Han kommer tillföra den erfarenhet och lokala profil som vi vill ha på vår stormarknad, säger Richard Hedsand vd på Coop Gotland.

 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörerbåde i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. Matkassen från Stora Coop i Stockholm är billigast och kostar 2 310 kr där den dyraste kostar 2 811 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more
 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörer både i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. I Malmö är matkassen från Stora Coop billigast och kostar 2 288 kronor samtidigt som den dyraste kostar 2 711 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more