Ny matbutik på Kvarnholmen i Kalmar

Coop öppnar ny matbutik på Kvarnholmen i Kalmar med generösa öppettider och butiksbakat bröd sju dagar i veckan

Kf Göta kommer att öppna en ny modern matbutik på Södra Långgatan i Kalmar. Det blir en butik med stark profil på färskvaror och färdigmat med bland annat butiksbakat bröd sju dagar i veckan och lösviktsförsäljning av sallad i salladsbaren.

-Det är fantastiskt att vi hittat detta läge och snabbt kan öppna en ny spännande matbutik som skall passa boende och alla som arbetar i Kalmar city säger Kf Götas VD Tord Rosenlund.

Kf Göta planerar sedan en tid ytterligare en Coop butik på Kvarnholmen i nya kvarteret Gesällen men detta ligger lite längre fram i tiden.

Samtidigt som Coop Södra Långgatan öppnar i början på 2014 så avvecklas nuvarande Coop Konsum i handelshuset Kvasten. Hyresavtalet har sagts upp av fastighetsägaren i samband med att hela gallerian byggs om och profileras för mode och sällanköpshandel.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, tel 0470-315 21, mats.nergard@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer