Ny matbutik på Kvarnholmen i Kalmar

Coop öppnar ny matbutik på Kvarnholmen i Kalmar med generösa öppettider och butiksbakat bröd sju dagar i veckan

Kf Göta kommer att öppna en ny modern matbutik på Södra Långgatan i Kalmar. Det blir en butik med stark profil på färskvaror och färdigmat med bland annat butiksbakat bröd sju dagar i veckan och lösviktsförsäljning av sallad i salladsbaren.

-Det är fantastiskt att vi hittat detta läge och snabbt kan öppna en ny spännande matbutik som skall passa boende och alla som arbetar i Kalmar city säger Kf Götas VD Tord Rosenlund.

Kf Göta planerar sedan en tid ytterligare en Coop butik på Kvarnholmen i nya kvarteret Gesällen men detta ligger lite längre fram i tiden.

Samtidigt som Coop Södra Långgatan öppnar i början på 2014 så avvecklas nuvarande Coop Konsum i handelshuset Kvasten. Hyresavtalet har sagts upp av fastighetsägaren i samband med att hela gallerian byggs om och profileras för mode och sällanköpshandel.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, tel 0470-315 21, mats.nergard@kfgota.se

 • Nypremiär för nya Coop Koppom

  Nypremiär för nya Coop Koppom

  Coop Värmland fortsätter sin ombyggnadsturné med nypremiärer för de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Koppom, en ort belägen mellan Arvika och norska gränsen att få en n...
  Läs mer
 • Coop Nord minskar matsvinnet med app

  Coop Nord minskar matsvinnet med app

  Coop Nord tar ännu ett steg för minskat matsvinn genom ett samarbetsavtal med Foodtech-företaget Deligate. Med en app som stöd kan butikerna enklare hantera datum på varorna och minska mängden som kastas.
  Läs mer