Ny Coop företagare i Markaryd

Ytterligare en butik i Kf Göta byter driftsform från föreningsdrift till Coop företagare. Ebbe Johansson tar över Coop Konsum Markaryd som franchiseföretagare från den 1 maj 2015.

Ebbe är en entreprenör från Värmland med mycket erfarenhet i sitt CV. Han har det senaste året jobbat som butikschef med siktet inställt på att ta över butiken, vilket nu sker. Ebbe har varit egen företagare sedan 1991 och har bland annat drivit butik, varit krögare och även franchisetagare på McDonalds, där han drev restaurangerna både i Säffle och Arvika. Ebbe har även fått utnämningen Årets företagare i Säffle.

– Flera framgångsrika Coopbutiker i Småland ska drivas av egna företagare. Vi söker driftiga chefer som vill utveckla dessa på franchisebasis. Vi på Kf Göta är glada att Ebbe Johansson har valt oss och Coop Konsum Markaryd för sin fortsatta karriär. Ebbes kompetens kommer väl till sin rätt med att driva Coop Konsum i Markaryd som Coop företagare säger områdeschefen Lena Filhage.

– Jag ser verkligen fram emot att bli Coop företagare och hälsar både nya och gamla kunder/ medlemmar välkomna till Coop Konsum i Markaryd säger Coopföretagaren Ebbe Johansson.

För ytterligare information kontakta
Områdeschef Lena Filhage 0470-315 24, lena.filhage@kfgota.se
Coop företagare Ebbe Johansson 0433-100 64, ebbe.johansson@kfgota.se