Nu skapar vi Malmös bästa stormarknad

I dagarna påbörjas ombyggnaden för Coop Forum Stadion och i november kommer en helt ny butik med stora manuella avdelningar att stå färdig.

– Vi har tänkt nytt och det här är bara början. Vi satsar på att bli Malmös modernaste matbutik och just nu håller vi på att rekrytera mer än 15 personer till butiken. Vi söker allt ifrån bagare och konditor till säljare säger, Ingvar Lindqvist, stormarknadschef Coop Forum Stadion

Butiken kommer att ha rejäla manuella diskar för läckra fiskar och skaldjur. Ett stort bageri med färskt bröd, bullar och tårtor och en härlig delikatessdisk. Medan man handlar kan barnen leka i en barnhörna under uppsikt av våra barnskötare.

– Vi kommer också satsa extra på kött och butiken kommer innehålla en köttavdelning med egenpackat svenskt kött, lokalt kött och kött från alla världens hörn. Vi investerar ny kyla med miljövänliga naturliga köldmedier och dörrar på kyl- och frysdiskar, säger Ingvar Lindqvist, stormarknadschef.

Vid kassan kommer man mötas av en helt ny kassalinje med post, spel, kiosk och ett café.

Fakta om Coop Forum Malmö: Adress: Stadiongatan 24, Malmö Öppettider: 8-22 alla dagar i veckan.

För ytterligare information: Ingvar Lindqvist, stormarknadschef Coop Forum Malmö, tel. 040-32 46 41, 070-770 16 65.

Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

  • Coop dukar upp till julbord med hjälp av sju matkreatörer

    Coop dukar upp till julbord med hjälp av sju matkreatörer

    Julen är full av smaker, traditioner och överraskningar. I år har Coop krokat arm i köket med sju av landets mest inspirerande matkreatörer som var och en sätter sin prägel på högtiden. 
    Read more
  • Solklar seger för solroskärnor från Änglamark och Coop

    Solklar seger för solroskärnor från Änglamark och Coop

    Solroskärnor är ett populärt inslag i svenskarnas kost, perfekta som topping på sallader, i bakning eller som ett nyttigt mellanmål. När Konsumenttidningen Råd & Rön nyligen testade ett urval av just solroskärnor blev det dubbel seger för Coop. Testet omfattade både smakpanelens bedömning och laboratorieanalyser.
    Read more