Nu kan du stödja din klubb i HockeyAllsvenskan med dina Coop-poäng

Nu kan du stödja din klubb i HockeyAllsvenskan med dina Coop-poäng

Coop fördjupar sitt samarbete med HockeyAllsvenskan och blir ny hållbarhetspartner. Ett nytt inslag i samarbetet är att Coops kunder nu kan använda sina medlemspoäng för att stötta ungdomsverksamheten i sitt favoritlag i HockeyAllsvenskan. Utöver det innebär samarbetet också att Coop stöttar alla lag i ligan i år med miljömärkt tvättmedel från Änglamark.

Fredag 2:a oktober drar en av Sveriges tre största idrottsligor igång, HockeyAllsvenskan. 14 lag från hela landet möts med visionen att erbjuda den mest underhållande hockeyupplevelsen till de bästa supportrarna. Nytt för i år är att Coop fördjupar sitt samarbete med HockeyAllsvenskan och blir ny hållbarhetspartner. Detta kommer att märkas på flera sätt under årets säsong.

Ett viktigt inslag i det fördjupade samarbetet är att man som Coop-medlem kan stötta sin allsvenska hockeyklubb genom att skänka ett bidrag för poängen man samlat in genom att handla på Coop. Pengarna går oavkortat till den valda klubbens ungdomsverksamhet.

Vi tycker att det här är ett riktigt bra samarbete där alla är vinnare. Det är speciellt viktigt i dessa tider då idrottsrörelsen har det svårt i och med den pågående pandemin. Vi ser fram emot en spännande säsong och kommer att se till att våra medlemmar är medvetna om denna möjlighet att stötta sitt lag även fast de inte kan vara på plats säger Anton Nyman, Chef Strategiska Partnersamarbeten Coop.

 

HockeyAllsvenskan vill vara en aktiv aktör i hållbarhetsfrågor och hoppas kunna inspirera, uppmuntra och ibland kanske utmana övrig sport att göra gott för samhället. Att tillsammans med Coop dels kunna stötta ungdomsverksamheten i våra klubbar men också se till att vi tvättar miljövänligt med Änglamark känns alldeles underbart, säger Gabriel Monidelle, tf VD HockeyAllsvenskan.

Som hållbarhetspartner kommer Coop även att stötta alla klubbar i ligan i år med miljömärkt tvättmedel från Änglamark, motsvarande hela 20 000 tvättar. Coop kommer även att presentera årets poängkung, efter varje omgång och även den spelare som blir poängkung för hela säsongen. Både spelaren som vinner poängligan och klubben han representerar erhåller i år ett pris av Coop.

Här kan man donera sina poäng: https://www.coop.se/medlem/poangshop/hockeyallsvenskan/

Lagen i HockeyAllsvenskan 2020/2021

AIK Hockey
Almtuna IS
IF Björklöven
BIK Karlskoga
HC Vita Hästen
Kristianstad IK
MODO Hockey
Mora IK
Södertälje SK
Timrå IK
Tingsryds AIF
Väsby IK HK
Västervik IK
Västerås IK

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se

HockeyAllsvenskan: Linnea Leijonklo, Kommunikations- och Partneransvarig, Tel +46 702794698 eller
linnea.leijonklo@hockeyallsvenskan.se

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Miljöpris till Coops satsning på fossilfria transporter

  Miljöpris till Coops satsning på fossilfria transporter

  Eskilstuna kommun delar årligen ut ett miljöpris för att uppmuntra till insatser som långsiktigt främjar miljön i kommunen. Årets miljöpris tilldelas Coop för dess nya varuterminal som ligger i Eskilstuna och Coops satsningar på transporter på tåg. Priset delades ut i samband med Världsmiljödagen.   
  Read more