Nu kan du stödja din klubb i HockeyAllsvenskan med dina Coop-poäng

Nu kan du stödja din klubb i HockeyAllsvenskan med dina Coop-poäng

Coop fördjupar sitt samarbete med HockeyAllsvenskan och blir ny hållbarhetspartner. Ett nytt inslag i samarbetet är att Coops kunder nu kan använda sina medlemspoäng för att stötta ungdomsverksamheten i sitt favoritlag i HockeyAllsvenskan. Utöver det innebär samarbetet också att Coop stöttar alla lag i ligan i år med miljömärkt tvättmedel från Änglamark.

Fredag 2:a oktober drar en av Sveriges tre största idrottsligor igång, HockeyAllsvenskan. 14 lag från hela landet möts med visionen att erbjuda den mest underhållande hockeyupplevelsen till de bästa supportrarna. Nytt för i år är att Coop fördjupar sitt samarbete med HockeyAllsvenskan och blir ny hållbarhetspartner. Detta kommer att märkas på flera sätt under årets säsong.

Ett viktigt inslag i det fördjupade samarbetet är att man som Coop-medlem kan stötta sin allsvenska hockeyklubb genom att skänka ett bidrag för poängen man samlat in genom att handla på Coop. Pengarna går oavkortat till den valda klubbens ungdomsverksamhet.

Vi tycker att det här är ett riktigt bra samarbete där alla är vinnare. Det är speciellt viktigt i dessa tider då idrottsrörelsen har det svårt i och med den pågående pandemin. Vi ser fram emot en spännande säsong och kommer att se till att våra medlemmar är medvetna om denna möjlighet att stötta sitt lag även fast de inte kan vara på plats säger Anton Nyman, Chef Strategiska Partnersamarbeten Coop.

 

HockeyAllsvenskan vill vara en aktiv aktör i hållbarhetsfrågor och hoppas kunna inspirera, uppmuntra och ibland kanske utmana övrig sport att göra gott för samhället. Att tillsammans med Coop dels kunna stötta ungdomsverksamheten i våra klubbar men också se till att vi tvättar miljövänligt med Änglamark känns alldeles underbart, säger Gabriel Monidelle, tf VD HockeyAllsvenskan.

Som hållbarhetspartner kommer Coop även att stötta alla klubbar i ligan i år med miljömärkt tvättmedel från Änglamark, motsvarande hela 20 000 tvättar. Coop kommer även att presentera årets poängkung, efter varje omgång och även den spelare som blir poängkung för hela säsongen. Både spelaren som vinner poängligan och klubben han representerar erhåller i år ett pris av Coop.

Här kan man donera sina poäng: https://www.coop.se/medlem/poangshop/hockeyallsvenskan/

Lagen i HockeyAllsvenskan 2020/2021

AIK Hockey
Almtuna IS
IF Björklöven
BIK Karlskoga
HC Vita Hästen
Kristianstad IK
MODO Hockey
Mora IK
Södertälje SK
Timrå IK
Tingsryds AIF
Väsby IK HK
Västervik IK
Västerås IK

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se

HockeyAllsvenskan: Linnea Leijonklo, Kommunikations- och Partneransvarig, Tel +46 702794698 eller
linnea.leijonklo@hockeyallsvenskan.se

 • Coops matkreatör Sara Begner släpper kokbok med budgetrecept

  Coops matkreatör Sara Begner släpper kokbok med budgetrecept

  Nu kommer klassikern och Sveriges mest sålda kokbok i ny skrud. I juli släpps en ny utgåva av Vår kokbok på temat på allas läppar: ”budget”.
  Read more
 • Dags att nominera till Änglamarkspriset 2024

  Dags att nominera till Änglamarkspriset 2024

  Nu är det dags att nominera till Änglamarkspriset 2024. I hela 22 år har Coop och KF tillsammans med Änglamarksfamiljerna Alfredson, Danielsson och Taube stöttat unga eldsjälar som genom sin verksamhet bidrar till en mer hållbar och positiv framtid för sin egen och kommande generationer. Prissumman på 250 000 kronor ska bidra till att dessa hållbarhetsentreprenörer kan förverkliga sina idéer och mål.
  Read more