Medarbetarna klippte bandet i Hagfors – Coop Värmlands butikssatsningar fortsätter

Medarbetarna klippte bandet i Hagfors – Coop Värmlands butikssatsningar fortsätter

Efter årets nyöppningar på orter som Grums och Kristinehamn fortsätter Coop Värmland med sina butikssatsningar. Denna gång var turen kommen till Hagfors där stora delar av medarbetarna, assisterade av butikschef Johan Wiberg och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander, klippte bandet för den nya och fräscha butiken under profilen Coop.

Nya Coop Hagfors ligger mitt på det nya fräscha torget som Hagfors kommun nyligen satsat på, säger butikschef Johan Wiberg. Så vi ligger verkligen mitt i smeten och har alla förutsättningar att ta helt nya grepp om handeln i Hagfors.

Inre och yttre omställning
Nya Coop Hagfors har renodlat verksamheten mot dagligvaror med fokus på färskvaror, ekologiska och inte minst lokala varor.  Hela butiken har ställts om bl.a. med ny varuvisning, ny plats för frukt och grönt, ny invändig miljö och inte minst nya snabbkassor. I samband med dagens premiär byttes och namnet till Coop – kort och gott.

Ombyggnaden av butiken har överträffat både min och mina medarbetares förväntningar, menar Johan Wiberg. Nu känns det jättebra och nu hoppas vi att kunderna upplever detsamma.

Coop Värmlands VD Tomas Sjölander var också uppenbart nöjd med den nya butiken.

Även om Karlstad är ett viktigt handelsområde för en lokal förening, är hela Värmland en viktig handelsplats för Coop Värmland. Det är därför vi satsar även på orter såsom Grums, Kristinehamn och Hagfors, avslutar Tomas Sjölander.

För ytterligare fakta se gärna: www.coopvarmland.se

För ytterligare information, kontakta Johan Wiberg, butikschef Coop Hagfors, tfn; 010-410 94 82, Tomas Sjölander, VD Coop Värmland tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02