Många vill jobba på Coop Forum i Landskrona

Över 600 har sökt jobb på Coop Forum i Landskrona som öppnar efter sommaren.

– Det blir många Landskronabor som kommer att jobba på Coop Forum, men vi har fått intressanta ansökningar från hela Skåne och även andra delar av Sverige, säger Anders Ekelund, stormarknadschef.

Den 6 och 9 april hölls rekryteringsdagar på Arbetsförmedlingen. Då genomfördes cirka 200 intervjuer. Coop Forum kommer att anställa cirka 50-70 personer.

– Givetvis vill vi ha riktigt duktiga specialister på olika varuområden, till exempel kött, frukt och grönt och bageri. Coop Forum kommer att erbjuda kunderna mycket färskvaror, säger Anders Ekelund.

Coop Forum ligger på Österleden 165 och öppnar efter sommaren.

För ytterligare information: Anders Ekelund, stormarknadschef Coop Forum Landskrona, tel. 070-795 55 23 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Nytt år, nya möjligheter. Många svenskar ser ett nytt år som ett bra tillfälle att skapa nya vanor och att ändra sina matvanor. En undersökning bland 1 300 svenskar som genomförts på uppdrag av Coops Matometer visar tydligt att fler personer i storstadsområden och fler kvinnor än män vill ändra något med sina matvanor. Det vanligaste är att man vill äta mindre sötsaker, och hela fyra av fem tillfrågade tror också att de kommer att lyckas med sin förändring i det nya året.
  Läs mer
 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer