Lyckad start för Coop Extra Hammarö! Coop Extra Hammarö är vår senaste storbutik.

Den nya butiken är belägen vid området Nolgård på Hammarö, strax utanför Karlstad. Totalytan uppgår till 3 600 kvm, försäljningsytan till 2 900 kvm och kan erbjuda 338 parkeringsplatser i ett mycket trafikorienterat läge. Nolgård är ett tidigare industriområde som köptes av Konsum Värmland redan 1993. På området fanns en byggnad som användes som lager fram till 2005 då den revs och planeringen av den nya butiken påbörjades.

coop_extra_hammaro

Steve Fredriksson, Hammarös kommunalråd Siw Gidlöw och affärschef Ulf Holmgren vid förhandsvisningen av nya Coop Extra Hammarö!

Investering på 40 Mkr
Efter en totalinvestering på cirka 40 Mkr öppnar Konsum Värmland ytterligare en storbutik, Coop Extra Hammarö. Butiken ersätter den tidigare, som var belägen vid området Hammar, någon kilometer österut. Butiken är belägen vid ett tidigare industriområde, Nolgård, på Hammarö. Ett område som är mycket trafikerat, och därför tror Konsum Värmland på ett brett upptagningsområde.

Hammarö är en mycket expansiv kommun. Närheten till Karlstad tätort gör att det är både lätt och snabbt att ta sig till och från butiken. Vi är därför övertygade om att butiken kommer att få ett mycket gott välkomnande, både från boende i Karlstad och Hammarö, säger Steve Fredriksson.

Brett sortiment med stort urval
Butiken kommer att få ett mycket brett sortiment med stora valmöjligheter. Det kommer att finnas både märkesvaror, lågprisvaror och specialvaror. Dessutom erbjuder man manuella inslag med delikatesser och färsk fisk. Närheten till den egna livsmedelsindustrin i Karlstad gör också att man törs utlova ett av marknadens bredaste utbud av lokalt producerade varor. Som grädde på moset erbjuds det även rökta produkter från Lillängens rökeri på Hammarö. Totalt sett finns det cirka 12 000 produkter att välja bland. Utöver allt detta är butiken utrustad med en förbutik där man erbjuder spel såsom ATG. Dessutom finns ShopExpress, vilket innebär ett självbetjäningssystem för betalning.

• Vi är verkligen laddade. Det här kommer att bli jätteroligt, avslutar affärschefen Ulf Holmgren.

Information/Klas Olsson

 • Rock- och bluesgala för MS ger pengar till forskning

  Rock- och bluesgala för MS ger pengar till forskning

  För tionde året i rad kommer eldsjälen, musikanten och Arvikabon Göte Persson att arrangera ytterligare en Rock- och bluesgala för de som drabbats av den mystiska sjukdomen MS – multipel skleros.  Konserten, som är ett samarrangemang mellan Olssons Brygga, Neuroförbundet och Coop Värmland, genomförs på Olssons Brygga lördag den 10 augusti med start cirka klockan 19 00.
  Läs mer
 • Niclas Johansson väljer att avsluta sin tjänst i sommar

  Niclas Johansson, vd i Coop Oskarshamn, har på eget initiativ bestämt sig för att lämna sin tjänst i samband med semestern i sommar. Han har ännu inte bestämt vad han ska göra istället.
  Läs mer