Konsum Värmlands unika butik ”All världens mat” Firar den muslimska fastemånaden Ramadan

På lördag, den 22 augusti, inleds den muslimska fastemånaden Ramadan. Konsum Värmlands uppmärksammade butik ”All världens mat” på Kronoparken i Karlstad kommer att fira detta på olika sätt.

– Ramadan är en viktig högtid för alla muslimer, där maten är ett viktigt inslag. Högtiden kan därför närmast jämföras med det kristna påskfirandet, även om vi äter maten efter att skymningen infunnit sig, säger affärschefen vid All världens mat Saiwan Kamber.

Högtryck
Under hela Ramadan räknar man med en extra skjuts för ”All världens mat”. Man kommer att erbjuda speciella varor och tips som anpassas efter högtiden. Bjudningar och events är också under planering.

Integrationsprojekt
All världens mat vill också spela en roll för att konkret integrera främmande kulturer med det svenska samhället. Som ett led i detta arbete kommer polisen på fredag att informera om polisyrket vid butiksentrén.

– Sedan vi öppnade har vi haft många långväga besökare. Vi räknar med att butiken kommer att gå för högtryck under hela Ramadan, avslutar Saiwan.

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102, eller affärschefen för All världens mat Saiwan Kamber, tfn; 054-567576, 070-2198434

För ytterligare fakta om Konsum Värmland och All världens mat se; www.konsumvarmland.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer