Konsum Värmlands fackhandelskoncept Affection/Mansion utökar i Säffle

I samband med förnyelsen av 45;ans köpcenter i Säffle, kommer nuvarande Affection, Konsum Värmlands fackhandelskoncept för kosmetik, även att kompletteras med Mansion, kök och present.

Utökningen innebär också att man flyttar till en annan lokal inom samma område, och får ytterligare cirka 270 kvm till sitt förfogande, att lägga till dagens 97 kvm.

– Vi är övertygade om att vi kommer att tillföra 45;ans köpcenter en högre attraktionskraft, och vi ser verkligen framtiden an med tillförsikt, säger Konsum Värmlands fackhandelschef Cecilia Messfeldt. Av tidigare erfarenhet kan vi konstatera att en etablering av Mansion och Affection i samma lokal erbjuder kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Förändringen beräknas stå klar i slutet av maj.

För ytterligare information kontakta; Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102.

För ytterligare fakta om Konsum Värmland; se gärna; www.konsumvarmland.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer