Konsum Värmlands fackhandelskoncept Affection/Mansion utökar i Säffle

I samband med förnyelsen av 45;ans köpcenter i Säffle, kommer nuvarande Affection, Konsum Värmlands fackhandelskoncept för kosmetik, även att kompletteras med Mansion, kök och present.

Utökningen innebär också att man flyttar till en annan lokal inom samma område, och får ytterligare cirka 270 kvm till sitt förfogande, att lägga till dagens 97 kvm.

– Vi är övertygade om att vi kommer att tillföra 45;ans köpcenter en högre attraktionskraft, och vi ser verkligen framtiden an med tillförsikt, säger Konsum Värmlands fackhandelschef Cecilia Messfeldt. Av tidigare erfarenhet kan vi konstatera att en etablering av Mansion och Affection i samma lokal erbjuder kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Förändringen beräknas stå klar i slutet av maj.

För ytterligare information kontakta; Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102.

För ytterligare fakta om Konsum Värmland; se gärna; www.konsumvarmland.se

 • Nypremiär för nya Coop Koppom

  Nypremiär för nya Coop Koppom

  Coop Värmland fortsätter sin ombyggnadsturné med nypremiärer för de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Koppom, en ort belägen mellan Arvika och norska gränsen att få en n...
  Läs mer
 • Coop Nord minskar matsvinnet med app

  Coop Nord minskar matsvinnet med app

  Coop Nord tar ännu ett steg för minskat matsvinn genom ett samarbetsavtal med Foodtech-företaget Deligate. Med en app som stöd kan butikerna enklare hantera datum på varorna och minska mängden som kastas.
  Läs mer