Konsum Värmlands fackhandelskoncept Affection/Mansion utökar i Säffle

I samband med förnyelsen av 45;ans köpcenter i Säffle, kommer nuvarande Affection, Konsum Värmlands fackhandelskoncept för kosmetik, även att kompletteras med Mansion, kök och present.

Utökningen innebär också att man flyttar till en annan lokal inom samma område, och får ytterligare cirka 270 kvm till sitt förfogande, att lägga till dagens 97 kvm.

– Vi är övertygade om att vi kommer att tillföra 45;ans köpcenter en högre attraktionskraft, och vi ser verkligen framtiden an med tillförsikt, säger Konsum Värmlands fackhandelschef Cecilia Messfeldt. Av tidigare erfarenhet kan vi konstatera att en etablering av Mansion och Affection i samma lokal erbjuder kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Förändringen beräknas stå klar i slutet av maj.

För ytterligare information kontakta; Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102.

För ytterligare fakta om Konsum Värmland; se gärna; www.konsumvarmland.se

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer