Konsum Värmland ställer om i Kristinehamn; Stjärnhallen blir Coop Konsum

Konsum Värmland ställer om i Kristinehamn; Stjärnhallen blir Coop Konsum

I dagarna påbörjades ett omställningsarbete i centrala Kristinehamn, när Konsum Värmland ställer om tidigare Stjärnhallen till den välbekanta och framgångsrika profilen Coop Konsum.

Det var i mitten av januari som det stod klart att Konsum Värmland tog över Stjärnhallen på Vintergatan i Kristinehamn av de tidigare ägarna Dan Linné och Bengt Eliasson. Sedan dess har butiken drivits under den tidigare profilen, men nu pågår ett omställningsarbete till att bli en Coop Konsum.

– Sedan tidigare driver vi två butiker strax utanför Kristinehamns centrum, säger Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson. Genom etableringen av Coop Konsum Vintergatan stärker vi vår position i Kristinehamn genom att även erbjuda ett centrumläge.

Omställningsarbetet

Inför profilbytet ställer man om i butiken, bland annat genom att skapa en mer överblickbar butik med ett tydligare kundvarv. Den manuella delikatessavdelningen förädlas, samtidigt som man utökar ytorna för frukt- och grönt. Coop Konsum erbjuder ett brett utbud av både märkesvaror och egna varumärken. Alltsammans inramat med ett av marknadens bredaste utbud av lokalt producerade varor. Något Konsum Värmland Bageri och dotterföretaget Värmlands Chark AB borgar för. Premiären för nya Coop Konsum Vintergatan är planerad till slutet av maj.

Den tidigare chefen för Stjärnhallen, Mats Bredberg, är nu anställd av Konsum Värmland och blir chef för nya Coop Konsum. Och det är något som han ser fram mot.

– Det känns verkligen stimulerande att arbeta i en sådan framgångsrik och offensiv förening som Konsum Värmland. Omställningsarbetet går helt enligt planerna, och vi har öppet som vanligt under hela ombyggnadstiden. Jag passar också på att hälsa både nya och gamla kunder välkomna till oss, avslutar Mats Bredberg.

För ytterligare fakta; se gärna; www.konsumvarmland.se


För ytterligare information, kontakta; Mats Bredberg, affärschef på Vintergatan, tfn; 0550-193 00 eller Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-22 01 02