Konsum Värmland överlåter Mansion Kök & Present på Bergvik till Cervera

Konsum Värmland har tidigare informerat om att Mansion Kök & Present på Bergvik kommer att säljas. Nu står det klart att det blir Cervera som tar över verksamheten till hösten.

 • Det blir allt svårare för en lokal aktör att hålla jämna steg med de stora kedjorna inom fackhandeln, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander. Vi är oerhört nöjda med att det blir Cervera som övertar Mansion på Bergvik. För oss har det varit viktigt att hitta en seriös köpare som vidareutvecklar verksamheten.

 

 • Cervera är inne i en expansiv fas och vi ser mycket positivt på affären, säger Cerveras VD Johan Junehed. Genom övertagandet av Mansions verksamhet på Bergvik får vi nu möjligheten att erbjuda två fina Cerverabutiker i Karlstad, sedan tidigare en i Mitt-i-city och nu ytterligare en på Bergvik.

Mansion Kök & Present sysselsätter fem personer som kommer att erbjudas fortsatt anställning inom Cervera.

För ytterligare fakta, se gärna; www.cervera.se eller www.konsumvarmland.se

 För ytterligare information, kontakta Cerveras VD Johan Junehed, tfn; 08-630 94 11, marknadschef Erika Dalle, tfn; 08-630 94 14, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörerbåde i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. Matkassen från Stora Coop i Stockholm är billigast och kostar 2 310 kr där den dyraste kostar 2 811 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more
 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörer både i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. I Malmö är matkassen från Stora Coop billigast och kostar 2 288 kronor samtidigt som den dyraste kostar 2 711 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more