Konsum Värmland överlåter Mansion Kök & Present på Bergvik till Cervera

Konsum Värmland har tidigare informerat om att Mansion Kök & Present på Bergvik kommer att säljas. Nu står det klart att det blir Cervera som tar över verksamheten till hösten.

 • Det blir allt svårare för en lokal aktör att hålla jämna steg med de stora kedjorna inom fackhandeln, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander. Vi är oerhört nöjda med att det blir Cervera som övertar Mansion på Bergvik. För oss har det varit viktigt att hitta en seriös köpare som vidareutvecklar verksamheten.

 

 • Cervera är inne i en expansiv fas och vi ser mycket positivt på affären, säger Cerveras VD Johan Junehed. Genom övertagandet av Mansions verksamhet på Bergvik får vi nu möjligheten att erbjuda två fina Cerverabutiker i Karlstad, sedan tidigare en i Mitt-i-city och nu ytterligare en på Bergvik.

Mansion Kök & Present sysselsätter fem personer som kommer att erbjudas fortsatt anställning inom Cervera.

För ytterligare fakta, se gärna; www.cervera.se eller www.konsumvarmland.se

 För ytterligare information, kontakta Cerveras VD Johan Junehed, tfn; 08-630 94 11, marknadschef Erika Dalle, tfn; 08-630 94 14, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer