Konsum Värmland överlåter Mansion Kök & Present på Bergvik till Cervera

Konsum Värmland har tidigare informerat om att Mansion Kök & Present på Bergvik kommer att säljas. Nu står det klart att det blir Cervera som tar över verksamheten till hösten.

 • Det blir allt svårare för en lokal aktör att hålla jämna steg med de stora kedjorna inom fackhandeln, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander. Vi är oerhört nöjda med att det blir Cervera som övertar Mansion på Bergvik. För oss har det varit viktigt att hitta en seriös köpare som vidareutvecklar verksamheten.

 

 • Cervera är inne i en expansiv fas och vi ser mycket positivt på affären, säger Cerveras VD Johan Junehed. Genom övertagandet av Mansions verksamhet på Bergvik får vi nu möjligheten att erbjuda två fina Cerverabutiker i Karlstad, sedan tidigare en i Mitt-i-city och nu ytterligare en på Bergvik.

Mansion Kök & Present sysselsätter fem personer som kommer att erbjudas fortsatt anställning inom Cervera.

För ytterligare fakta, se gärna; www.cervera.se eller www.konsumvarmland.se

 För ytterligare information, kontakta Cerveras VD Johan Junehed, tfn; 08-630 94 11, marknadschef Erika Dalle, tfn; 08-630 94 14, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Nypremiär för nya Coop Koppom

  Nypremiär för nya Coop Koppom

  Coop Värmland fortsätter sin ombyggnadsturné med nypremiärer för de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Koppom, en ort belägen mellan Arvika och norska gränsen att få en n...
  Läs mer
 • Coop Nord minskar matsvinnet med app

  Coop Nord minskar matsvinnet med app

  Coop Nord tar ännu ett steg för minskat matsvinn genom ett samarbetsavtal med Foodtech-företaget Deligate. Med en app som stöd kan butikerna enklare hantera datum på varorna och minska mängden som kastas.
  Läs mer