Konsum Värmland överlåter Mansion Kök & Present på Bergvik till Cervera

Konsum Värmland har tidigare informerat om att Mansion Kök & Present på Bergvik kommer att säljas. Nu står det klart att det blir Cervera som tar över verksamheten till hösten.

 • Det blir allt svårare för en lokal aktör att hålla jämna steg med de stora kedjorna inom fackhandeln, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander. Vi är oerhört nöjda med att det blir Cervera som övertar Mansion på Bergvik. För oss har det varit viktigt att hitta en seriös köpare som vidareutvecklar verksamheten.

 

 • Cervera är inne i en expansiv fas och vi ser mycket positivt på affären, säger Cerveras VD Johan Junehed. Genom övertagandet av Mansions verksamhet på Bergvik får vi nu möjligheten att erbjuda två fina Cerverabutiker i Karlstad, sedan tidigare en i Mitt-i-city och nu ytterligare en på Bergvik.

Mansion Kök & Present sysselsätter fem personer som kommer att erbjudas fortsatt anställning inom Cervera.

För ytterligare fakta, se gärna; www.cervera.se eller www.konsumvarmland.se

 För ytterligare information, kontakta Cerveras VD Johan Junehed, tfn; 08-630 94 11, marknadschef Erika Dalle, tfn; 08-630 94 14, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer