Konsum Värmland möter lågkonjunkturen med fortsatt expansion Etablering av Domus Optik i Arvika centrum

domusarvikah

Bilden; Det nya läget för Domus Optik

Efter de framgångsrika etableringarna av Pekås i Hällefors och All världens mat på Kronoparken i Karlstad fortsätter Konsum Värmland sin offensiva etableringssatsning. Denna gång är turen kommen till Arvika, där man inom kort utökar sin optikkedja Domus Optik.

Konsum Värmland har drivit Domus Optik sedan 1979. Idag finns kedjan representerad på tre platser; Bergvik Köpcentrum, Karlstads centrum och i Hagfors. Domus optik står för en hög servicegrad och ett brett sortiment, med inslag av både märkes- och lågprisprodukter inom området. Och nu går man alltså vidare genom att öppna ytterligare en optik i Arvika centrum. Detta blir Konsum Värmlands tredje nyetablering bara under 2009. Ett år där omvärlden kännetecknas av lågkonjunktur och åtstramningar.

– Vi fortsätter vår offensiva framtidssatsning. Vi tror på Värmland, och vi visar det i handling, säger Konsum Värmlands VD Steve Fredriksson.

Centralt i Arvika
Den nya optikenheten blir belägen på Storgatan 31, i hörnet av Västra Torggatan. Totalytan är på 137 kvm. Butiken kommer att sysselsätta tre personer; två legitimerade optiker och en optikerassistent. Den nya optikenheten beräknas att öppna i slutet av maj.

– Vi kommer att erbjuda bra service och sakkunskap genom våra legitimerade optiker. Dessutom tror vi oss ha ett sortiment som tilltalar de flesta. Genom att använda sitt MedMera kort med tillhörande premiecheck, kommer man dessutom att kunna göra extra fördelaktiga inköp av glasögon och kontaktlinser, avslutar Konsum Värmlands fackhandelschef Cecilia Messfeldt.

För ytterligare information kontakta; Konsum Värmlands fackhandelschef Cecilia Messfeldt, tfn; 054-220450 eller informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102
Se gärna; www.konsumvarmland.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer