Konsum Värmland firar medlemsåterbäring

Värmlands största tårtkalas!

Konsum Värmland återinför den klassiska återbäringen i en modern form. Från och med i övermorgon, den första december, får medlemmarna upp till fem procent tillbaka på gjorda köp – i reda pengar. En historisk dag för föreningen som firar med Värmlands största tårtkalas i samtliga butiker. Ledningsgruppen för Konsum Värmland kommer dessutom att finnas på plats på ett antal butiker runt om i Värmland.*

– Många värmlänningar har starka minnen från tiden med kvittoräkning. För oss är därför den första december en stor dag, då vi inför medlemsåterbäring – en återbäring i modern form. På något sätt vill vi understryka dagens högtidlighet, och det gör vi med att bjuda på kaffe och operatårta över hela Värmland, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson.

Konsum Värmlands föreningsledning på plats
Sedan det blivit känt att medlemsåterbäringen lanseras den första december har engagemanget varit stort bland föreningens medlemmar. Redan har ett stort antal frågeställningar av varierad karaktär ställts både till butiker och till huvudkontoret. Den första december, under tårtkalaset, är man därför beredd att svara på frågor runt medlemsåterbäringen. Personal och förtroendevalda står i beredskap runt om i Värmland, och Konsum Värmlands ledningsgrupp kommer dessutom att finnas på plats på ett tiotal butiker runt om i Värmland.*

– Personligen kommer jag, den första december, att finnas på plats vid Coop Forum Bergvik. Jag och ledningsgruppen ser verkligen fram mot att träffa våra medlemmar och ägare för att diskutera medlemsåterbäringen, säger Steve Fredriksson.

Värmlands största tårtkalas
Föreningen kommer alltså att bjuda alla medlemmar på kaffe och tårta under premiärdagen, mellan klockan 14 – 18. Konsum Värmland Bageri kommer att ha fullt upp med att leverera cirka 23 000 bitar operatårta under onsdagsmorgonen.

– Konditoryrket är till stora delar ett rent hantverk, så vi kommer verkligen att få arbeta för högtryck. Och frågan är om 23 000 serverade tårtbitar på fyra timmar, inte bara är Värmlands största tårtkalas? Vi kanske ska ringa till Guinness rekordbok, spekulerar Konsum Värmlands bagerichef Tomas Sjölander.

 

– I butikerna kommer vi att servera operatårta så det står härliga till. Men framförallt finns vi på plats för att informera om marknadens bästa kundkort och om medlemsåterbäringen, avslutar Steve Fredriksson.


* För ytterligare fakta, samt platser och tider för Konsum Värmlands ledningsgrupp, se nästa sida
Konsum Värmlands föreningsledning informerar om medlemsåterbäringen den 1 december;

Person                                                     Plats                                         Kl
VD Steve Fredriksson                                 Coop Forum Bergvik                    10 –18
Informationschef Klas Olsson                      Konsum City, Karlstad                 10 -18
Personalchef Jan-Eric Agnemyr                   Coop Extra Sunne                        10 -18
Kedjechef Stefan Gewert                            Coop Extra Palmviken, Arvika       10-18
DC-chef Jan Blomqvist                               Coop Extra Filipstad                     10-18
Ekonomichef Ann-Louise Ekenberg              Coop Forum Kristinehamn            10-18
Kedjechef Barbro Odén                              Coop Forum Karlskoga                 10-18
IT-chef     Thomas Berglund                       Coop Extra Säffle                        10-18
Fackhandelschef Cecilia Messfeldt               Coop Extra Hagfors                     10-18

Ytterligare fakta om Konsum Värmland och medlemsåterbäringen se gärna;  www.konsumvarmland.se

För ytterligare information kontakta; Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102