Kf Göta satsar på sin butik i Mörbylånga

Kf Göta har beslutat att investera i Coop Konsum i Mörbylånga. Främst handlar det om moderna kyldiskar och övrig inredning i butiken.

Det har pågått diskussioner om butikens placering i flera år. Nu är det klart att butiken ska ligga kvar, och investeringen sker alltså i befintlig lokal.

– Vi ser positivt på Mörbylånga som ort och kommunens aviserade planer på nybyggnation, säger Kf Götas vd Tord Rosenlund. Det finns en stor, trogen kundgrupp som varit orolig för butikens framtid, vilket framkom vid ett medlemsmöte på försommaren, och därför är det särskilt glädjande att kunna informera om beslutet.

Satsningen genomförs redan under hösten 2013.

För ytterligare information kontakta
vd Tord Rosenlund, tel 0470-315 21
tord.rosenlund@kfgota.se

 • Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop Kristianstad Blekinge har tecknat avtal om etablering av Coops nya stormarknadskoncept, Stora Coop, längs Karlshamnsvägen i Ronneby. Coop Kristianstad Blekinge har under lång ti...
  Läs mer
 • Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Coop Värmland fortsätter med sin ombyggnadsturné genom nyöppningar på de 24:e och 25:e omställda butikerna i de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Coop City i centrala Karlstad och till Coop Sysslebäck uppe i norra Värmland.
  Läs mer