Kf Göta satsar på sin butik i Mörbylånga

Kf Göta har beslutat att investera i Coop Konsum i Mörbylånga. Främst handlar det om moderna kyldiskar och övrig inredning i butiken.

Det har pågått diskussioner om butikens placering i flera år. Nu är det klart att butiken ska ligga kvar, och investeringen sker alltså i befintlig lokal.

– Vi ser positivt på Mörbylånga som ort och kommunens aviserade planer på nybyggnation, säger Kf Götas vd Tord Rosenlund. Det finns en stor, trogen kundgrupp som varit orolig för butikens framtid, vilket framkom vid ett medlemsmöte på försommaren, och därför är det särskilt glädjande att kunna informera om beslutet.

Satsningen genomförs redan under hösten 2013.

För ytterligare information kontakta
vd Tord Rosenlund, tel 0470-315 21
tord.rosenlund@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer