Istället för Coop Bygg; Konsum Värmland har tecknat samarbetsavtal med Bolist

Konsum Värmland och Bolist har tecknat avtal om att inleda ett samarbete under 2016. Det innebär att den verksamhet som idag bedrivs under varumärket Coop Bygg på Coop Forum Bergvik istället byter namn till Bolist och kommer att erbjuda ett bredare sortiment av byggvaror. Dessutom kommer även Coop Forum Kristinehamn att erbjuda sortimentet från Bolist. 

 Medarbetare som idag arbetar inom Coop Bygg berörs inte. Anställningen inom Konsum Värmland kvarstår med oförändade villkor.

 • Genom samarbetet med Bolist stärker vi vårt erbjudande inom byggvaror och tillbehör, säger Konsum Värmlands  VD Tomas Sjölander. Vi kommer att erbjuda ett attraktivt sortiment till allt som hemmafixaren behöver. På sikt räknar vi också med att kunderna över hela Värmland ska få tillgång till hela sortimentet från Bolist som beställningsvaror.

Coop Forum Bergvik och Kristinehamn kommer att skylta upp med Bolist i början av 2016.

 • Med Bolist får vi en stark partner med stor erfarenhet inom byggområdet som kan hjälpa oss att utveckla oss inom den växande byggbranschen, inte bara på Coop Forum Bergvik, utan på samtliga butiker, avslutar Tomas Sjölander.

Övriga fakta;

Bolist består idag av knappt 200 fristående bygghandlare med gemensam inköpsorganisation över hela landet. 

Se gärna; www.konsumvarmland.se eller www.bolist.se

För ytterligare information; kontakta Konsum Värmlands kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer